Football Talk

Τότε ο Πάντελιτς, τώρα ο Ελ Αραμπί: O Ολυμπιακός σκοράρει κόντρα στον Πανσερραϊκό, εκτός έδρας, 4.838 ημέρες μετά! (video)

Τότε ο Πάντελιτς, τώρα ο Ελ Αραμπί: O Ολυμπιακός σκοράρει κόντρα στον Πανσερραϊκό, εκτός έδρας, 4.838 ημέρες μετά! (video)
Ο Ολυμπιακός σκόραρε μετά από 4.838 ημέρες σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. Τότε, ο «δράστης» ήταν ο Μάρκο Πάντελιτς, ενώ 13 χρόνια μετά, ο «λυτρωτής» ακούει στο όνομα, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.  

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανσερραϊκό, λυτρώνοντας τους «ερυθρόλευκους» και πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ των Πειραιωτών, έπειτα από 13 χρόνια στο συγκεκριμένο γήπεδο!

Για την ακρίβεια, έχουν περάσει 4.838 ημέρες από το τελευταίο γκολ που είχε πετύχει ο Ολυμπιακός στις Σέρρες σε εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό. Σε εκείνη την αναμέτρηση που διεξήχθη στις 19 Σεπτεμβρίου του 2010 (σεζόν 2010-11), ο «δράστης» ήταν ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος είχε πετύχει το νικητήριο τέρμα της ομάδας του στο 32ο λεπτό του ματς, το οποίο έληξε 1-0.  Τότε, τεχνικός της ομάδας από τον Πειραιά, ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ στην ενδεκάδα βρίσκοταν, μεταξύ άλλων οι Όλοφ Μέλμπεργκ, Βασίλης Τοροσίδης και Άριελ Ιμπαγάσα

Μετά από 13 χρόνια, ένας... άλλος Ολυμπιακός, «λυτρώθηκε» από ένα εξίσου κρίσμο γκολ του Ελ Αραμπί, ο οποίος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ στις Σέρρες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0