Football Talk

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 2-2: Είχε την πρωτιά στα χέρια της και την... πέταξε στα «σκουπίδια»! (video)

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 2-2: Είχε την πρωτιά στα χέρια της και την... πέταξε στα «σκουπίδια»! (video)
Η ΑΕΚ είχε την πρωτιά στα... χέρια της στο Αγρίνιο, στα πρώτα 14 λεπτά της αναμέτρησης, ωστόσο την... πέταξε στα «σκουπίδια», αφού είδε τον Παναιτωλικό να κάνει ένα επικό... comeback και να της «κλέβει» τον βαθμός της ισοπαλίας (2-2).

Η ΑΕΚ ήταν έτοιμη να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League, μετά και από το... στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι. Η «Ένωση» προηγήθηκε με 2-0 απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στο 14', ωστόσο στη συνέχεια επαναπαύτηκε και είδε τους ψυχωμένους Αγρινιώτες να επιστρέφουν και να παίρνουν το βαθμό της ισοπαλίας (2-2). 

Με αυτό το αποτέλεσμα, η «Ένωση» «έπιασε» τους «πράσινους» στους 31 βαθμούς, αλλά έμεινε στη 2η θέση της κατάταξης και στο -1 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, που πήρε έναν «χρυσό» βαθμό, έφτασε τους 10 βαθμούς, ενώ βρίσκεται στην προτελευταία θέση. 



Με γκολ από τα... αποδυτήρια ξεκίνησαν την αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι, αφού μόλις στο 2ο λεπτό, ο Σιντιμπέ σέντραρε, η μπάλα πέρασε από όλη την άμυνα των γηπεδούχων και έφτασε στον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος με μονοκόμματο σουτ, σκόραρε για το 1-0.

Η «Ένωση» συνέχισε να πιέζει, με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να χάνει διαδοχικές ευκαιρίες για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, στο 4ο και το 5ο λεπτό αντίστοιχα.

Πάντως, ότι δεν έκανε ο Σέρβος, το έκανε με υπέροχο τρόπο ο Ελίασον, στο 14ο λεπτό του αγώνα. Ο 28χρονος Σουηδός μεσοεπιθετικός σύγκλινε από τα δεξιά και επιχείρησε ένα σουτ στα όρια της μεγάλης περιοχής, το οποίο κατέληξε στο «γάμα» της εστίας του Καπίνο για το προβάδισμα δύο τερμάτων της ΑΕΚ.

Ο Ζίνι «νικήθηκε» από τον Καπίνο στο 24’, ωστόσο μετά το 2-0, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είχε αρχίσει να... επαναπαύεται και να δίνει χώρο στους παίκτες του Παναιτωλικού, οι οποίοι ένιωθαν ολοένα και πιο άνετα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς το ματς πλησίαζε προς την «ανάπαυλα».

Και στο 35ο λεπτό του ματς, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, ύστερα από ανατροπή του Μλάντεν από τον Μουκουντί. Ο Ζοαό Πέδρο εκτέλεσε εύστοχα α λα Πανένκα και μείωσε σε 2-1 στο 37’ για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Στην «επανάληψη», η «Ένωση» απείλησε με τον Γκατσίνοβιτς στο 61’, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει και ο Παναιτωλικός την «τιμώρησε». Στο 65’ ο Μπαλντασάρα είδε την μπάλα να του στρώνεται στα πόδια και με ένα έξοχο σουτ έφερε το ματς στα ίσα για την ομάδα του. Μέχρι το τέλος του αγώνα, η ΑΕΚ πίεσε για να βρει το «χρυσό» γκολ της νίκης, ωστόσο αυτό δεν έγινε και το ματς ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2 και «χαμένους» τους φιλοξενούμενους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:  

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Οικονόμου, Μ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας, Χουάνπι (65’ Καρέλης), Μπαλντασάρα, Χατζηθεοδωρίδης (82’ Μπελεβώνης), Τορεχόν, Ζοάο Πέδρο (90' Τσιγγάρας), Φ. Ντουάρτε.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ (68’ Ρότα), Βίντα, Μουκουντί (87’ Μουκουντί), Μοχαμάντι, Ελίασον, Σιμάνσκι (68’ Γιόνσον), Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς, Γκαρσία, Ζίνι (68’ Τσούμπερ).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0