Football Talk

ΑΕΚ: Βασικός ο Ζίνι κόντρα στον Παναιτωλικό

ΑΕΚ: Βασικός ο Ζίνι κόντρα στον Παναιτωλικό
Με τέσσερις αλλαγές, σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι απέναντι στον Άγιαξ και τον Ζίνι βασικό, παρατάσσεται η ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. 

Με τέσσερις αλλαγές - σε σχέση με το πρόσφατο εκτός έδρας ματς με τον Άγιαξ - θα παραταχθεί η ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Αργεντίνος τεχνικός που έχει να διαχειριστεί το γεμάτο απουσιολόγιο της «Ένωσης», «επιστράτευσε» τον Ζίνι, αντί του Τσούμπερ απέναντι στον Παναιτωλικό, την ίδια ώρα που οι Σιντιμπέ, Μοχαμάντι και Γκατσίνοβιτς, πήραν τις θέσεις των (βασικών απέναντι στον «Αίαντα»), Ρότα, Χατζισαφί και Άμραμπατ.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασιάδης, ενώ από τα αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα, οι Μοχαμάντι, Μουκουντί, Βίντα και Σιντιμπέ. Στη μεσαία γραμμή, ως «έξι» θα ξεκινήσει ο Σιμάνσκι, στα αριστερά θα αγωνιστεί ο Γκατσίνοβιτς και στα δεξιά ο Ελίασον. Σε πιο ελέυθερο ρόλο θα κινείται ο Μάνταλος, ενώ πιο προωθημένοι θα είναι οι Ζίνι και Γκαρσία, στο 4-4-2 των φιλοξενούμενων.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0