Football Talk

Απέφυγε τα ντέρμπι η Παρί, επίσκεψη στη Νάπολη για την Μπαρτσελόνα στους «16» του Champions League!

Απέφυγε τα ντέρμπι η Παρί, επίσκεψη στη Νάπολη για την Μπαρτσελόνα στους «16» του Champions League!

Στα… μαλακά έπεσε η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς παρά τη δεύτερη θέση, είχε «βατή» κλήρωση. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια ΝάπολιΜπαρτσελόνα και ΊντερΑτλέτικο Μαδρίτης, στη φάση των «16» του Champions League.

Η κλήρωση για τη φάση των «16» του Champions League, δεν επεφύλασσε κάποια «τιτανομαχία». Εν αντιθέσει, εάν αναλογιστούμε πως η Παρί Σεν Ζερμέν βρισκόταν στο γκρουπ των -θεωρητικά- ανίσχυρων, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου της, η κλήρωση, μάλλον… χαμόγελα τής έφερε!

Οι Παριζιάνοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, που μπορεί να είναι αρκετά αξιόμαχη, όμως δίχως αμφιβολία, δεν μπορεί να συγκριθεί με τα «μεγαθήρια» που ήταν στο γκρουπ των ισχυρών. Στη διοργάνωση των… αστέρων πάντως, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Κάποια από τα υπόλοιπα ζευγάρια που ξεχωρίζουν, είναι η διασταύρωση της Νάπολι με την Μπαρτσελόνα, όπως και εκείνη της Ίντερ με την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να επιστρέφει στο «Τζουζέπε Μεάτσα». Η κάτοχος του τροπαίου, Μάντσεστερ Σίτι καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κοπεγχάγης.

Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 13, 14, 20 και 21 Φεβρουαρίου, οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 5, 6, 12 και 13 Μαρτίου.

Αναλυτικά, τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Champions League:

Πόρτο – Άρσεναλ

Νάπολι – Μπαρτσελόνα

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Αϊντχόβεν – Μπορούσια Ντόρτμουντ

Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου

Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι

Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0