Football Talk

Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-1: Ο Ντέιβιντ την «εκτέλεσε» στο τέλος για να σώσει τον βαθμό

Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-1: Ο Ντέιβιντ την «εκτέλεσε» στο τέλος για να σώσει τον βαθμό

Ο Ντέιβιντ «ντύθηκε» ήρωας στην αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν και με δικό του γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού ισοφάρισε για έναν… χρυσό βαθμό (1-1, 17/12)

Μόνο ο Εμπαπέ δεν ήταν αρκετός για να κερδίσει η Παρί Σεν Ζεμέν μέσα στην έδρα της Λιλ για την 16η αγωνιστική της Ligue 1. Ο Ντέιβιντ στην τελευταία φάση του αγώνα «πλήγωσε» του Παριζιάνους και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Στον Ζέγκροβα ανήκει η πρώτη μεγάλη ευκαιρία της αναμέτρησης, με τον μεσοεπιθετικό της Λιλ να μην βρίσκει στόχο από πλεονεκτική θέση.

Η απάντηση ήρθε στο 21’ από τον Ντεμπελέ. Ο Γάλλος επιχείρησε ένα σουτ, με την μπάλα όμως να περνάει για λίγο άουτ.

Το γκολ τελικά ήρθα άλλη μία φορά από τα πόδια του Κιλιάν Εμπαπέ. Ο σούπερ σταρ της «Παρί» ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι που… χάρισε η άμυνα των γηπεδούχων και δεν λάθεψε για το 1-0 στο 66ο λεπτό.

Ο απόλυτος ήρωας έγινε στην τελευταία φάση του ματς ο Ντέιβιντ. Ο Καναδός στο 90+4’ εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα και με ένα κοντινό πλασέ έκανε το 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λιλ (Π. Φονσέκα):  Σεβαλιέ, Ντιακιτέ, Γιορό, Ριμπέιρο, Ισμαΐλι, Μπενταλέμπ, Αντρέ, Ζέγκροβα, Γκόμες, Γκούντμουντσον, Γιαζίτσι

Παρί Σεν Ζερμέν (Λ. Ενρίκε): Τένας, Μαρκίνιος, Περέιρα, Ερναντέζ, Ζαΐρ-Εμερί, Ουγκάρτε, Βιτίνια, Μπαρκολά, Ντεμπελέ, Κανγκ-Ιν, Εμπαπέ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0