Football Talk

«Ασπρόμαυρη» κυριαρχία: Πρώτος ο ΠΑΟΚ, όπου παίζεται ποδόσφαιρο στην Ελλάδα! (video)

«Ασπρόμαυρη» κυριαρχία: Πρώτος ο ΠΑΟΚ, όπου παίζεται ποδόσφαιρο στην Ελλάδα! (video)
Σκεφτείτε κάθε ποδοσφαιρική κατηγορία στη χώρα μας. Από τη Stoiximan Super League, έως την πρώτη τη τάξει στο ποδόσφαιρο γυναικών και αυτές των ακαδημιών. Ε, σε όλες, ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (17/12), είναι πρώτος!
Όσα συνέβησαν σε Τρίπολη και Περιστέρι, δημιούργησαν μία πολύ ιδιαίτερη και πολύ... ασπρόμαυρη συνθήκη!

Ο ΠΑΟΚ περίμενε ένα «στραβοπάτημα» του Παναθηναϊκού, για να εξασφαλίσει πως το βράδυ της Κυριακής (17/12), θα τον βρει μόνο-πρώτο στη Stoiximan Super League. Ο Ατρόμητος του έκανε το χατήρι και κάπως έτσι, γράφτηκε ιστορία!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» απόψε το βράδυ (17/12), θα... κοιμηθεί ως ο απόλυτος κυρίαρχος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι μόνο η πρώτη ομάδα των ανδρών. Είναι και αυτή στο ποδόσφαιρο γυναικών, είναι κι αυτή της Κ19, της Κ17, της Κ15! Όλες είναι πρώτες στη βαθμολογία των πρωταθλημάτων που αγωνίζονται!

Κάτι εκτός από ιστορικό, και άκρως εντυπωσιακό, δείγμα της δουλειάς που γίνεται σε όλα τα κλιμάκια, της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Κι όλα αυτά, ενώ είναι η μόνη ελληνική ομάδα, που προκρίθηκε στους «16» ευρωπαϊκής διοργάνωσης, και συγκεκριμένα, του Europa Conference League.

Το μόνο που μπορεί να χαλάσει το... απόλυτο στις ελληνικές βαθμολογίες, μετά το πέρας της 14ης αγωνιστικής; Μία νίκη της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού (18/12, 17:00) που θα φέρει την «Ένωση» στο +1 στη Stoiximan Super League.

Αναλυτικά οι βαθμολογίες:

Stoiximan Super League: 1ος με 32 βαθμούς, έναντι 31 του Παναθηναϊκού, μετά από 14 αγωνιστικές. Η ΑΕΚ ακολουθεί με 30, κι ένα ματς λιγότερο.

Πρωτάθλημα Γυναικών Ελλάδας: 1ος έχοντας το απόλυτο με 9/9 νίκες και μόλις ένα γκολ παθητικό. Σύνολο 27 βαθμοί, έναντι 22 του Παναθηναϊκού.

Super League K19: 1ος με 30 βαθμούς, έναντι 29 του Αστέρα Τρίπολης, μετά από 12 αγωνιστικές.

Super League K17: 1ος με 18 βαθμούς έναντι 15 του Παναιτωλικού μετά από 7 αγωνιστικές, στη 2η φάση του ΣΤ' ομίλου.

Super League Κ15: 1ος με 18 βαθμούς, έχοντας κάνει το 6/6 στις νίκες. Στο +5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από 7 αγωνιστικές, παρότι οι «ασπρόμαυροι» έχουν παίξει ένα ματς λιγότερο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0