Football Talk

Λαμία – Βόλος 1-2: Ο «δημιουργός» Άλχο οργάνωσε την… απόδραση από το Αθανάσιος Διάκος (video)

Λαμία – Βόλος 1-2: Ο «δημιουργός» Άλχο οργάνωσε την… απόδραση από το Αθανάσιος Διάκος (video)

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Άλχο, ο Βόλος έφυγε με το… διπλό από την έδρα της Λαμίας (2-1, 17/12). Δύο ασίστ μοίρασε ο Φινλανδός και οδήγησε την ομάδα του σε μία σπουδαία νίκη.

«Αλώβητος» έφυγε ο Βόλος από την έδρα της Λαμίας και με τους τρεις βαθμούς στο… σακούλι, για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μόνος του ο Καρλίτος δεν ήταν αρκετός για την ομάδα του Βόκολου που αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές.



Η πρώτη επικίνδυνη φάση του αγώνα ανήκει στον Βόλο και τον Μωραΐτη. Ο Έλληνας επιθετικός επιχείρησε ένα διαγώνιο σουτ και ανάγκασε τον Κοσέλεφ να διώξει με τα πόδια.

Ο Τσόσιτς στο 42ο λεπτό δοκίμασε ένα απευθείας φάουλ, με τον αντίπαλο κίπερ να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 56ο λεπτό. Ο Άλχο με μία εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Γκαρσία και αυτός με ένα όμορφο τελείωμα έκανε το 1-0.

 Η απάντηση για λογαριασμό της Λαμίας ήρθε από τον συνήθη… ύποπτο. Ο Σιμόν έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Καρλίτος με μία επαφή, έστειλε την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ο Βόλος πήρε και πάλι το προβάδισμα με ένα γκολ βγαλμένο από το… PlayStation. Ο Άλχο στο 80’ έστρωσε με τακουνάκι στον Κόμπα και ο Αργεντινός με ένα φοβερό σουτ «εκτέλεσε» τον τερματοφύλακα, για το τελικό 2-1.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Λ. Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ, Τζανδάρης, Σαντάνα, Τσιλούλης, Σλίβκα, Τόσιτς, Καρλίτος

Βόλος (Α. Λόπεθ): Κόστιτς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Μύγας, Κόμπα, Γκαρσία, Μωραΐτης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0