Football Talk

«Τι έκανε ο Σάντσες στον Μουρίνιο;;;» Μπήκε στο 46', βγήκε στο 63' και... ούτε βλέμμα! (video)

«Τι έκανε ο Σάντσες στον Μουρίνιο;;;» Μπήκε στο 46', βγήκε στο 63' και... ούτε βλέμμα! (video)

Απόρησαν όλοι στο γήπεδο, απόρησε και ο ίδιος, και δεν το έκρυψε! Όπως φαίνεται, το ματς με την Μπολόνια θα έχει και... τρίτο ημίχρονο για τη Ρόμα, εντός των αποδυτηρίων της!

Τουλάχιστον σπάνιο περιστατικό, στην ήττα της Ρόμα από την Μπολόνια, εκτός έδρας.

Το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο έχασε με σκορ 2-0 (17/12), ενώ οι «ροσομπλού», ανέβηκαν στην 4η θέση της Serie A, μετά από 16 αγωνιστικές. Ο χρόνος, όμως, «πάγωσε» στο 63ο λεπτό! Ο λόγος; Η αλλαγή του Ρενάτο Σάντσες!

Ο Μουρίνιο πέρασε τον συμπατριώτη του στον αγωνιστικό χώρο στο 46', ως αλλαγή. Μόλις 17 λεπτά αργότερα, όμως, τον αντικατέστησε, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού!

Ο Ρενάτο Σάντσες δεν... έκρυψε τα συναισθήματά του, αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο. Έδειξε την απορία του, ενώ όταν κάθισε στον πάγκο, ούτε που αντάλλαξαν κάποιο βλέμμα με τον προπονητή του.

Αμέσως, το στιγμιότυπο έγινε viral και μένει να φανεί, αν και πότε θα γίνει γνωστός ο λόγος της τόσο γρήγορης αντικατάστασης του 26χρονου Πορτογάλου χαφ.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Μόρο «άνοιξε» το σκορ για τους γηπεδούχους στο 37' και ο Κρίστενσεν, με αυτογκόλ στο 49', διαμόρφωσε το τελικό 2-0.


 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0