Football Talk

Ντεσπόντοφ: «Φυσικά και μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα!»

Ντεσπόντοφ: «Φυσικά και μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα!»

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης (4-1, 17/12). Mετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Βούλγαρος δήλωσε πως ο «Δικέφαλος» στοχεύει πολύ ψηλά φέτος.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε… αέρα από την Τρίπολη (4-1, 17/12), με τον Ντεσπόντοφ να σκοράρει δις.

Ο Βούλγαρος μετά το τέλος του παιχνιδιού, δήλωσε πως ο στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ στη NOVA:

Για τα πρώτα του γκολ στο πρωτάθλημα:

«Σκόραρα πολλά γκολ στη Λουντογκόρετς, αλλά τώρα είμαι στον ΠΑΟΚ και είμαι επικεντρωμένος. Δεν έδειξα όλη την ποιότητά μου, θα γίνω καλύτερος μέρα με τη μέρα.

Αρχίζω να καταλαβαίνω τη φιλοσοφία του προπονητή, είναι διαφορετική από τη Λουντογκόρετς. Είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι μια καλή ομάδα ο Αστέρας παίζει δυνατά. Είμαι επίσης χαρούμενος που πέτυχα τα πρώτα μου γκολ στο πρωτάθλημα».

Για το ότι φέτος ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς πρωταγωνιστές και όχι έναν:

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι ένας παίκτης. Ένας παίκτης δεν μπορεί να κερδίσει ένα παιχνίδι. Αν δεν είμαστε ενωμένοι δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα. Σήμερα σκοράραμε τέσσερα γκολ, αλλά είναι αποτέλεσμα δουλειάς όλης της ομάδας. Αυτή είναι μια ενωμένη ομάδα. Μόνο αν συνεχίσουμε έτσι και θα συνεχίσουμε έτσι γιατί ξέρω την ομάδα, μπορούμε να βελτιωθούμε και να πετύχουμε μεγάλα πράγματα».

Για το μυστικό του ΠΑΟΚ για να μπορέσει να μείνει εκεί:

«Ίσως επαναλάβω πράγματα. Είναι μια μεγάλη σεζόν, πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και να εξελισσόμαστε για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0