Football Talk

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 1-4: «Πάτησε» κορυφή και περιμένει... δώρα πριν τα Χριστούγεννα! (video)

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 1-4: «Πάτησε» κορυφή και περιμένει... δώρα πριν τα Χριστούγεννα! (video)
Μουργκ και Ντεσπόντοφ «καθάρισαν» για τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και τον έστειλαν στην πρώτη θέση της Stoiximan Super League! Αυτοί διαμόρφωσαν το τελικό 4-1 (17/12) απέναντι στον Αστέρα, και πλέον, περιμένουν «στραβοπατήματα» από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Απίστευτο το σερί, που συνεχίζεται για το σύνολο του Λουτσέσκου!
Ο ΠΑΟΚ «τρέχει» σε άλλη ταχύτητα! Πέρασε σαν... σίφουνας από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης (17/12, 4-1), με τους Ντεσπόντοφ και Μουργκ, να σκοράρουν από δύο φορές.

Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε το 5/5 στο ελληνικό πρωτάθλημα, συνεχίζοντας το απίστευτο σερί που «τρέχει» εντός κι εκτός συνόρων, όπου παραμένει αήττητος από τις 30/10, κι έχει μόνο μία ισοπαλία, σε οκτώ ματς!

Κάπως έτσι, ο ΠΑΟΚ πέρασε πρώτος στη βαθμολογία και περιμένει κάποιο «στραβοπάτημα» από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ώστε να μείνει στην κορυφή, μετά το πέρας της 14ης αγωνιστικής.

Tweet

Ο ΠΑΟΚ είχε τα ηνία της αναμέτρησης από την αρχή του ματς, αλλά η πρώτη μεγάλη ευκαιρία, ήταν για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Κοτάρσκι, όμως, αντέδρασε σωστά στο σουτ του Μουνάφο στο 5'.

Στο 21', ήταν η σειρά του Παπαδόπουλου να «επέμβει» στο ματς, απομακρύνοντας σε κόρνερ, την καρφωτή κεφαλιά του Κουλιεράκη. Στο 34', όμως, δεν είχε «απάντηση».

Ο Κωνσταντέλιας σούταρε, η μπάλα «στρώθηκε» στον Μουργκ μετά από τις κόντρες, κι αυτός άδειασε τον αντίπαλο γκολκίπερ, για να κάνει το 1-0.
Στην επόμενη μεγάλη στιγμή, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει και δεύτερο γκολ. Ο Σαμάτα έκανε το γύρισμα προς τον Ντεσπόντοφ στο δεύτερο δοκάρι, και αυτός με ωραίο τελείωμα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η «απάντηση» των γηπεδούχων ήταν άμεση. Στο 63ο λεπτό, ο Κοτάρσκι έκανε το λάθος σε στατική φάση, ο Ζουκάνοβιτς το εκμεταλλεύθηκε, και μείωσε.

Η διαφορά του ενός γκολ, ωστόσο, «κράτησε» μόλις έξι λεπτά. Ο Μουργκ «χτύπησε» και πάλι στο 69', τσιμπώντας την μπάλα προ του Παπαδόπουλου, για να κάνει το 3-1. Το τελικό σκορ, «γράφτηκε» από τον Ντεσπόντοφ στο 90ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο (77' Βαλιέντε), Αλάγκμπε, Καλτσάς (90+1' Ντιαρά), Μπαρτόλο (27' Γκος), Ζουγλής (77' Σίτο), Μιριτέλο (77' Μάντζης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (73' Σάστρε), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ (73' Μεϊτέ), Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας (81' Τόμας), Σαμάτα (89' Τζίμας).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0