Football Talk

«Μισή» στο Αγρίνιο η ΑΕΚ - Ξανά εκτός ο Πινέδα

«Μισή» στο Αγρίνιο η ΑΕΚ - Ξανά εκτός ο Πινέδα
Με πολλά προβλήματα θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο η ΑΕΚ (18/12, 17:00) για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τρεις νέες απουσίες για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό τη Δευτέρα (18/12, 17:00), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Το μεγάλο πρόβλημα για την «Ένωση» ακούει στο όνομα του Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός μέσος έμεινε - ξανά - εκτός αποστολής, αφού ταλαιπωρείται από θλαστικό τραύμα, το οποίο υπέστη, μία ημέρα πριν την αναμέτρηση με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

Παράλληλα, ο Ματίας Αλμέιδα, κόντρα στην ομάδα από το Αγρίνιο, δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Άμραμπατ, Κάλενς και Πισάρο, οι οποίοι έμειναν εκτός λόγω ενοχλήσεων, την ώρα που υπάρχουν και οι... γνωστές απουσίες των Αραούχο, Πόνσε και Στάνκοβιτς.

Αντίθετα, στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Αργεντίνος τεχνικός βρίσκεται ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος ήταν τιμωρημένος στο ματς με τον «Αίαντα», ενώ «επιστρατεύτηκε» και ο Λαμαράνα από την ΑΕΚ Β.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ:  

Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Λαμαράνα-Ελίασον, Τσούμπερ, Ζίνι, Γκαρσία, Φαν Βέερτ.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0