Football Talk

Νάπολι - Κάλιαρι 2-1: Ο Κβαρατσχέλια έδωσε τη λύση και οι «παρτενοπέι» επέστρεψαν στις νίκες!

Νάπολι - Κάλιαρι 2-1: Ο Κβαρατσχέλια έδωσε τη λύση και οι «παρτενοπέι» επέστρεψαν στις νίκες!
Η Νάπολι τα βρήκε «σκούρα» κόντρα στην Κάλιαρι στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», ωστόσο η ομάδα του Ματσάρι κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες (2-1), χάρη σε ένα γκολ του Κβίτσα Κβαρατσχέλια στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης!

Μετά από δύο διαδοχικές ήττες στο ιταλικό πρωτάθλημα, η Νάπολι κατάφερε να «γευτεί» τη χαρά της νίκης, αφού επικράτησε 2-1 της Κάλιαρι εντός έδρας, σε παιχνίδι για την 16η αγωνιστική της Seria A.

Οι «παρτονοπέι» δυσκολεύτηκαν απέναντι στο σύνολο του Κλαούντιο Ρανιέρι, όμως ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 75ο λεπτό του αγώνα και με αυτό τον τρόπο κατάφερε να «χαρίσει» το «τρίποντο» στην ομάδα του. Παράλληλα, εντυπωσιακός ήταν και ο Βίκτορ Όσιμεν, ο οποίος μέτρησε ένα γκολ και μία ασίστ. 

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Νάπολι έφτασε τους 27 βαθμούς και «πάτησε» τετράδα, έχοντας ένα ματς περισσότερο, από όσους την ακολουθούν στη βαθμολογία. Από την άλλη, η Κάλιαρι παρέμεινε στην 16η θέση της κατάταξης και έμεινε μόλις έναν βαθμό, πάνω από την «ζώνη» του υποβιβασμού.

Ο Όσιμεν ήταν αυτός που άνοιξε τον «δρόμο» προς τη νίκη για τους γηπεδούχους, όταν στο 69ο λεπτό του αγώνα πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Σκουφέτ, για το 1-0.

Βέβαια, οι πανηγυρισμοί των «παρτενοπέι» κράτησαν για λίγο, αφού τρία λεπτά αργότερα ο Παβολέτι έφερε το ματς στα ίσα, μετά από συνεργασία με τον Λουβούμπο. Εν τέλει, στο 75', ήταν αυτός που έδωσε τη λύση στην Νάπολι.  Ο Γεωργιανός μεσοπιθετικός υποδέχθηκε την μπάλα, από τον Οσιμέν και στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Ματσάρι. . 

Νάπολι (Β. Ματσάρι): Μερέτ, Ραχμάνι, Χουάν Χεσούς, Ντι Λορέντζο, Νάταν (59’ Μάριο Ρούι), Λομπότκα, Ανγκίσα, Καγιούστε (59’ Ρασπαντόρι), Πολιτάνο (90' Ζανόλι), Κβαρατσχέλια (90' Λίντστρομ), Όσιμεν (82’ Γκαετάνο).

Κάλιαρι (Κλ. Ρανιέρι): Σκουφέτ, Γκολντανίγκα (79’ Λαπαντούλα), Ντοσένα, Ναντέζ (67’ Ζάπα), Αουγέλο, Πράτι, Γιάνκτο (46’ Ντεϊόλα), Μακούμπου, Οριστάνιο (68’ Λουβούμπο), Πετάνια (46’ Όμπερτ), Παβολέτι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0