Football Talk

Λούτον: «Ο Λόκιερ υπέστη καρδιακή ανακοπή - Σταθερή η κατάσταση της υγείας του»

Λούτον: «Ο Λόκιερ υπέστη καρδιακή ανακοπή - Σταθερή η κατάσταση της υγείας του»
Η Λούτον ενημέρωσε πως ο Τομ Λόκιερ υπέστη καρδιακή ανακοπή, ωστόσο ο αγγλικός σύλλογος, τόνισε πως ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός είχε τις αισθήσεις του όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή.

Καθησυχαστικά ήταν όσα μετέφερε η Λούτον σε νεότερη ενημέρωση για την υγεία του Τομ Λόκιερ, ο οποίος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας του με την Μπόρνμουθ.

Συγκεκριμένα, οι «hatters» αποκάλυψαν πως ο Ουαλός στόπερ υπέστη καρδιακή ανακοπή, ωστόσο τόνισαν πως είχε ήδη τις αισθήσεις του, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Παράλληλα, το θετικό για την υγεία του Λόκιερ είναι ότι η κατάστασή του παραμένει σταθερή.

Αναλυτικά, η νεότερη ενημέρωση της Λούτον:  

«Το ιατρικό μας επιτελείο επιβεβαίωσε ότι ο αρχηγός των Hatters υπέστη καρδιακή ανακοπή στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ανταποκρινόταν τη στιγμή που τον πήραν με το φορείο.

Έλαβε περαιτέρω φροντίδα εντός του γηπέδου, για την οποία ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τα ιατρικά συνεργεία και από τις δύο πλευρές.

Ο Τομ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε περαιτέρω εξετάσεις με την οικογένειά του δίπλα στο κρεβάτι του.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξή τους, την ανησυχία και τα αγαπημένα τους μηνύματα για τον Locks».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0