Football Talk

Ο Μπάρκας απέκρουσε πέναλτι, ο διαιτητής έδωσε επανάληψη και ακολούθησε προσωρινή διακοπή λόγω ρίψης αντικειμένων!

Ο Μπάρκας απέκρουσε πέναλτι, ο διαιτητής έδωσε επανάληψη και ακολούθησε προσωρινή διακοπή λόγω ρίψης αντικειμένων!

Ο Βασίλης Μπάρκας απέκρουσε πέναλτι στο Ουτρέχτη - Βαλβάικ, όμως ο διαιτητής έδωσε επανάληψη και οι οπαδοί των γηπεδούχων πετούσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να διακοπεί προσωρινά!  

 

Χαμός έγινε κατά τη διάρκεια της εντός έδρας αναμέτρησης της Ουτρέχτης με την Βαλβάικ για την 16η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος, όταν ο Βασίλης Μπάρκας απέκρουσε πέναλτι, αλλά ο διαιτητής έδωσε επανάληψη, κάτι το οποίο προκάλεσε την «έκρηξη» των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας!

Η ομάδα του πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ προηγούνταν στο σκορ (1-0) μέχρι το 44ο λεπτό του αγώνα, όμως σε εκείνο το σημείο του ματς, ο ρέφερι καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Βαλβάικ.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μισιέλ Κράμερ, ο οποίος νικήθηκε από τον Μπάρκα, ωστόσο με παρέμβαση του VAR, δόθηκε επανάληψη! Αυτό το γεγονός εξαγρίωσε τους φίλους της Ουτρέχτης, οι οποίοι πετούσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί προσωρινά.

Έπειτα από λίγη ώρα, η κατάσταση στις εξέδρες βελτιώθηκε και ο σέντερ φορ των φιλοξενούμενων εκτέλεσε εκ νέου από την άσπρη βούλα, από όπου και ισοφάρισε σε 1-1.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0