Football Talk

Bundesliga: Νέα «γκέλα» για τη Ντόρτμουντ, σπουδαία νίκη για την ψυχωμένη Βόλφσμπουργκ, με παίκτη λιγότερο!

Bundesliga: Νέα «γκέλα» για τη Ντόρτμουντ, σπουδαία νίκη για την ψυχωμένη Βόλφσμπουργκ, με παίκτη λιγότερο!
Η Ντόρτμουντ... παραπάτησε για ακόμη μία αγωνιστική στη Bundesliga, αφού η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς ήρθε ισόπαλη (1-1) με την Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας και παρέμεινε για τέταρτο διαδοχικό ματς, δίχως νίκη στο γερμανικό πρωτάθλημα. Σπουδαίο «διπλό» για την Βόλφσμπουργκ των δέκα παικτών στο Ντάρμσταντ. Δείτε όλα τα αποτελέσματα των αγώνων των 16:30 της 15ης αγωνιστικής.

Τα ματς των 16:30 της 15ης αγωνιστικής της Bundesliga ολοκληρώθηκαν, με την Ντόρτμουντ να μην καταφέρνει να φύγει με το «τρίποντο» από την έδρα της Άουγκσμπουργκ (1-1). Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς έμεινε για τέταρτο διαδοχικό ματς δίχως νίκη στο γερμανικό πρωτάθλημα και παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη, η Βόλφσμπουργκ, η οποία αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 27’, λόγω αποβολής του Λακρουά, επικράτησε 1-0 της Ντάρμσταντ εκτός έδρας και πανηγύρισε ένα σπουδαίο «διπλό» ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια, η Χάιντενχαϊμ νίκησε 1-0 στην έδρα της Μάιντζ και την «βύθισε» κι άλλο στην κατάταξη, την ώρα που η Μπόχουμ εντυπωσίασε, με εμφατική «τριάρα» απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου.  

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των 16:30 (16/12):  

Άουγκσμπουργκ - Ντόρτμουντ 1-1 (23’ Ντεμίροβιτς - 35’ Μάλεν)

Μάιντζ - Χάιντεννχαϊμ 0-1 (12’ Πιερίνγκερ)

Μπόχουμ - Ουνιόν Βερολίνου 3-0 (45+5’ Ασάνο, 54’ Πασιένσια, 78’ Στόγκερ)

Ντάρμσταντ - Βόλφσμπουργκ 0-1 (63’ Μάγιερ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0