Football Talk

Το BN Sports στο «ύστατο χαίρε» στον Κώστα Νεστορίδη- Μαύρος, Κωστής και Αντωνιάδης αποχαιρετούν τον θρύλο της ΑΕΚ! (video)

Το BN Sports στο «ύστατο χαίρε» στον Κώστα Νεστορίδη- Μαύρος, Κωστής και Αντωνιάδης αποχαιρετούν τον θρύλο της ΑΕΚ! (video)
Πλήθος κόσμου, φίλοι της ΑΕΚ και όλου του αθλητικού χώρου έχουν συγκεντρωθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια για να πουν το τελευταίο αντίο στον θρύλο της Ένωσης, Κώστα Νεστορίδη. Το BN Sports βρίσκεται εκεί και σας μεταφέρει τα πρώτα πλάνα.
Ο Κώστας Νεστορίδης έγραψε ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ και η είδηση του θανάτου του σε ηλικία 93 χρονών σκόρπισε την θλίψη στον χώρο του αθλητισμού.

Από το πρωί του Σαββάτου (16/12) η σωρός του έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια και πλήθος κόσμου συρρέει για να τον αποχαιρετήσει.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 14:00 μεσημέρι.

Ήδη στον Ιερό Ναό βρίσκεται ο Χρήστος Κωστής για να πει το τελευταίο αντίο στον θρύλο της Ένωσης.

6059624.jpg

Στην βροχερή Νέα Φιλαδέλφεια έδωσε το παρών και η «παλιά δόξα» του Παναθηναϊκού, ο Αντώνης Αντωνιάδης, για να αποχαιρετήσει κι εκείνος με την σειρά του τον Κώστα Νεστορίδη.

6059681_1.jpg

Ο πρώην δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, προσήλθε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας για τιμήσει με την παρουσία του τον θρύλο της ΑΕΚ.

6059703.jpg

Δε γινόταν να μην βρίσκεται εκεί και ο τέταρτος «πυλώνας» του γηπέδου της ΑΕΚ, ο Θωμάς Μαύρος, για να πει αντίο στον σπουδαίο Κώστα Νεστορίδη.

6059798.jpg


Στην Φιλαδέλφεια κατέφθασε και ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης μαζί με τον Στίβεν Τσούμπερ.

6059848.jpg

6059842.jpg

Οι φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν εκεί για να πουν αντίο στον τεράστιο αυτόν ποδοσφαιριστή. Η σορός του Νεστορίδη αποχωρεί για την τελευταία του κατοικία, το κοιμητήριο της Καλλιθέας.



www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0