Football Talk

Τζένοα – Γιουβέντους 1-1: Η «Γηραιά Κυρία» έκανε… στάση στο Λουίτζι Φεράρις και μοίρασε χαμόγελα στο Μιλάνο

Τζένοα – Γιουβέντους 1-1: Η «Γηραιά Κυρία» έκανε… στάση στο Λουίτζι Φεράρις και μοίρασε χαμόγελα στο Μιλάνο

Πολύ σκληρή για να… πεθάνει η Τζένοα, πήρε την ισοπαλία από τη Γιουβέντους (1-1, 15/12) και πλέον η Ίντερ έχει την ευκαιρία να ξεφύγει στον +4 από τη «Γηραιά Κυρία».

Η Γιουβέντους δεν τα κατάφερε στο Λουίτζι Φεράρις και έφυγε μόλις με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1, 15/12) για την 16η αγωνιστική της Serie A. Η Τζένοα ήταν απόλυτα ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρηση και μπόρεσε να βάλει… φρένο στο «τρένο» του Μαξιμιλιανό Αλέγκρι.

Στον Κιέσα ανήκει η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα. Ο Ιταλός επιχείρησε το σουτ από πλεονεκτική θέση, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει εστία.

Μόλις λίγα λεπτά μετά, στο 28ο ίδιος ποδοσφαιριστής κέρδισε πέναλτι μετά την άτσαλη έξοδο του τερματοφύλακα. Ο Ιταλός ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε για το 1-0.

Η απάντηση της Τζένοα ήρθε στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Γκούντμουσον στο 48’ ολοκλήρωσε την υπέροχη ομαδική προσπάθεια της ομάδας του και από κοντινή απόσταση ισοφάρισε σε 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τζένοα (Α. Τζιλαρντίνο): Μαρτίνεζ, Σαμπέλι, Μπάνι, Ντε Βίντερ, Ντράγκουσιν, Βάσκεζ (46’ Εκουμπάν), Μαλινόβσκι, Φρέντρουπ, Μπάντελι, Μεσίας, Γκούντμουντσον

Γιουβέντους (Μ. Αλέγκρι): Στσέσνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Καμπιάσο, ΜακΚένι, Μιρέτι, Λοκατέλι, Κόστιτς (68’ Γουεά), Κιέσα, Βλάχοβιτς (68’ Μίλικ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0