Football Talk

Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα 5-2: «Ονειρικό» ντεμπούτο Καρβαλιάλ και… καρφί για Conference (video)

Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα 5-2: «Ονειρικό» ντεμπούτο Καρβαλιάλ και… καρφί για Conference (video)

Τρομερός Ολυμπιακός έκανε… φύλλο και φτερό τη Μπάτσκα Τόπολα με «5αρα» (5-2, 14/12). Ανώτεροι σε όλα τα επίπεδα εμφανίστηκαν οι «ερυθρόλευκοι» με τον Καρβαλιάλ να απολαμβάνει το πρώτο του παιχνίδι στην καινούργια του… δουλειά.

Στο φινάλε των ομίλων του Europa League, ο Ολυμπιακός «διέλυσε» τη Μπάτσκα Τόπολα στο άδειο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη (5-2, 14/12) που τους στέλνει στο Europa Conference League και το ευρωπαϊκό τους ταξίδι θα έχει συνέχεια.

Στο 21ο λεπτό ο Ρόντινεϊ πήρε τη μπάλα από τα δεξιά και σέντραρε μέσα στην περιοχή. Ο Ελ Κααμπί χώθηκε ανάμεσα σε αμυντικό και τερματοφύλακα σκοράροντας το 1-0, στην πρώτη ουσιαστική προσπάθεια του παιχνιδιού.

Ο Ποντένσε έκανε τα… μαγικά του στο 40’ και αφού ξερμαρκαρίστηκε, «εκτέλεσε» με ένα άπιαστο φαλτσαριστό σουτ, τον τερματοφύλακα και έκανε το 2-0.

Σε προσωπική υπόθεση του Πορτογάλου εξελίχθηκε το παιχνίδι, καθώς ο Ντάνιελ βγήκε απέναντι από τον αντίπαλο κίπερ και έκανε με άνεση το 3-0 στο 42ο λεπτό.

Φοβερό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, με απανωτά γκολ και από τις δύο ομάδες.

Ο Ρέτσος με κεφαλιά «δυναμίτη» στο 47ο λεπτό έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και για κακή τύχη του τερματοφύλακα, χτύπησε στην πλάτη του και πήγε απευθείας στα δίχτυα.

Στην επόμενη φάση ακριβώς, ο Ορτέγκα ήταν απρόσεκτος και έχασε την μπάλα μέσα στην «ερυθρόλευκη» περιοχή με τον Τζάκοβατς να μειώνει σε 4-1.

Οι Σέρβοι έμειναν με 10, όμως βρήκαν αμέσως γκολ, δείχνοντας πως δεν τα … παρατάνε.

Στο 60ο λεπτό Κούβελιτς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήγε από νωρίς στα αποδυτήρια.

Η Μπάτσκα Τόπολα κατάφερε και μείωσε με τον Σίρκοβιτς, να διανύει το μισό γήπεδο και να «εκτελεί» τον Πασχαλάκη.

Ο Φορτούνης με μία υπέροχη πάσα βρήκε τον Ελ Αραμπί αμαρκάριστο μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ο έτερος Μαροκινός του Ολυμπιακού, έκανε το 5-2 στο 67’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Κ. Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ρόντινεϊ, Ρέτσος, Ντόι, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Ποντένσε, Μασούρας (64' Μπιέλ), Φορτούνης, Ελ Κααμπί (64' Ελ Αραμπί)

Μπάτσκα Τόπολα (Ζ. Λάζετιτς): Ίλιτς, Πέτροβιτς (56' Σος), Κάλουσιτς, Στότζιτς, Κριστίτς, Ντάκοβατς, Κούβουλτσιτς, Ράντιν (56' Βούλιτς), Σβέτκοβιτς, Τσίρκοβιτς, Μιλοβάνοβιτς


Άγγελος Κρεμαστός 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0