Football Talk

«Γράφει» ιστορία η Premier League: Γυναίκα διαιτητής για πρώτη φορά, σφυρίζει το Φούλαμ – Μπέρνλι!

«Γράφει» ιστορία η Premier League: Γυναίκα διαιτητής για πρώτη φορά, σφυρίζει το Φούλαμ – Μπέρνλι!

Σπουδαία απόφαση της Premier League, που φροντίζει να δείξει έμπρακτα πως παύει να υφίσταται οποιαδήποτε διάκριση στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Η Ρεμπέκα Γουέλς «γράφει» ιστορία στο πρωτάθλημα, σε πέντε ημέρες από… σήμερα, ενώ ο Σαμ Άλισον γίνεται ο πρώτος «έγχρωμος» ρέφερι, μετά από 15 χρόνια.

Και ενώ η συζήτηση για τους διαιτητές και τις αποφάσεις τους στην Premier League είναι πολύ μεγάλη, η Λίγκα δείχνει πως προοδεύει στον εν λόγω τομέα, παίρνοντας δύο πολύ σημαντικές αποφάσεις.

Η πρώτη έχει να κάνει με την αναμέτρηση της Φούλαμ με την Μπέρνλι στις 19 Δεκεμβρίου, στην οποία η Ρεβέκα Γουέλς, θα γίνει η πρώτη γυναίκα διαιτητής, που θα σφυρίξει ποτέ στο κορυφαίο αγγλικό επίπεδο.

Όσον αφορά την δεύτερη; Ο Σαμ Άλισον επιβεβαιώνει πως παύει να υφίσταται η οποιαδήποτε διάκριση στην Premier League, καθώς θα γίνει ο πρώτος «έγχρωμος» διαιτητής τις δύο τελευταίες δεκαετίες. Δεν έχει οριστεί ακόμη το ματς που θα διευθύνει, αλλά πρόκειται για κάτι που αναμένεται να λάβει χώρα, για πρώτη φορά μετά το 2008!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0