Football Talk

Υπάρχει... επιστροφή για τον Εμπαπέ; Το βίντεο που μοιάζει «χαμένος», ενώ ο χρόνος τελειώνει! (video)

Υπάρχει... επιστροφή για τον Εμπαπέ; Το βίντεο που μοιάζει «χαμένος», ενώ ο χρόνος τελειώνει! (video)
Το συμβόλαιο του Κιλιάν Εμπαπέ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και το βίντεο που κυκλοφορεί από την επιστροφή της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Γερμανία, δημιουργεί νέα «ερωτηματικά» για το μέλλον του 24χρονου επιθετικού.

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να προκριθεί - έστω και ως δεύτερη - στη φάση των «16» του Champions League, όμως ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν φάνηκε ιδιαίτερα... ενθουσιασμένος.

Ο Γάλλος φορ δεν κατόρθωσε να σκοράρει απέναντι στη Ντόρτμουντ (πέτυχε ένα γκολ, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ) και κατά την επιστροφή της παριζιάνικης ομάδας, από τη Βεστφαλία, ο ίδιος έμοιαζε σαν... χαμένος στο αεροδρόμιο.

Μάλιστα, κυκλοφορεί και ένα χαρακτηριστικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο δημιουργεί αρκετά «ερωτηματικά» για τον Εμπαπέ και για το πόσο χαρούμενος είναι στην πρωτεύουσα της Γαλλίας. 

Με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και τα σενάρια να είναι αρκετά, σχετικά με το μέλλον του ηγέτη των «τρικολόρ», το σίγουρο είναι πως η... υπόθεση Εμπαπέ θα είναι «καυτή» τους επόμενους μήνες και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Εξάλλου, το βίντεο που κυκλοφόρησε με τον Γάλλο επιθετικό στο αεροδρόμιο της Βεστφαλίας, βάζει τον κόσμο σε σκέψεις, για το μέλλον ενός σταρ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει συνδεθεί - για ακόμη μία φορά - με την Ρεάλ Μαδρίτης, την Λίβερπουλ, ενώ θυμίζουμε πως το καλοκαίρι υπήρχε και το έντονο ενδιαφέρον της Αλ Χιλάλ.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0