Football Talk

Το έκανε μία, ας συνεχίσει: Ο Πέπε σκόραρε ξανά και «έσπασε» το δικό του ρεκόρ στο Champions League! (video)

Το έκανε μία, ας συνεχίσει: Ο Πέπε σκόραρε ξανά και «έσπασε» το δικό του ρεκόρ στο Champions League! (video)

Θέλει να διασφαλίσει πως θα διατηρήσει το ρεκόρ, για όσο μεγαλύτερο διάστημα είναι εφικτό. Πέπε είναι άλλωστε, γνωστός για το… πείσμα του, ανεξαρτήτως ηλικίας!

Δεν θα σταματήσει να σκοράρει, έως ότου σιγουρευτεί πως θα είναι, για πολύ καιρό ακόμα, εκείνος ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία του Champions League. Ο Πέπε, πριν από μερικές εβδομάδες, βρήκε δίχτυα και έκανε το συγκεκριμένο ρεκόρ δικό του.

Όπως φαίνεται ωστόσο, δεν προτίθεται να πατήσει… παύση. Απέναντι στη Σαχτάρ το βράδυ της Τετάρτης (14/12), η Πόρτο κατάφερε να πάρει μία πανηγυρική πρόκριση για τους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Κέρδισε με 5-3 και ο Πορτογάλος, έμπειρος κεντρικός αμυντικός, προσέθεσε και εκείνος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.


Συγκεκριμένα, με το χρονόμετρο να δείχνει το 75ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Πέπε εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ του Εουστάκιο, πήρε την μπάλα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και με ένα ψύχραιμο πλασέ, νίκησε τον γκολκίπερ της ουκρανικής ομάδας, που δεν πρόλαβε να αντιδράσει όπως θα ήθελε.

Έτσι, ανέβασε ακόμα περισσότερο το… επίπεδο δυσκολίας, σε περίπτωση που κάποιος θελήσει στο μέλλον να «καταρρίψει» το επίτευγμά του. Πλέον, χρίστηκε σκόρερ σε ηλικία 40 ετών και 290 ημερών, για να αφήσει πίσω του τον… ίδιο του τον εαυτό!

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πέπε είχε κάνει δικό του το συγκεκριμένο ρεκόρ, στην αναμέτρηση των «δράκων» απέναντι στην Αντβέρπ, στις 7 Νοεμβρίου. Τότε, είχε βρει δίχτυα σε ηλικία 40 ετών και 254 ημερών.

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0