Football Talk

Ο Γκορέτσκα τα... έσπασε -κυριολεκτικά- και τώρα χρωστά κινητό στον Μίλερ! (video)

Ο Γκορέτσκα τα... έσπασε -κυριολεκτικά- και τώρα χρωστά κινητό στον Μίλερ! (video)

Μετά την χθεσινή πανηγυρική πρόκριση, στην Μπάγερν περνούν καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Πολλά σενάρια μπορούν να γίνουν σχετικά με το πως το κινητό του Μίλερ έγινε «σκόνη και θρύψαλα». Στο βίντεο που κυκλοφόρησε ο Λέον Γκορέτσκα παρουσιάζεται ως θύτης… του εγκλήματος με τον Τόμας Μίλερ να αντιδρά μάλλον ήρεμα και να δηλώνει πως έτσι κι αλλιώς χρειαζόταν νέα συσκευή, απολαμβάνοντας το γεύμα του. 

Ο Τόμας Μίλερ είναι ωραίος τύπος και με την πρώτη ευκαιρία το αποδεικνύει. Το θέμα του σύντομου βίντεο που κυκλοφόρησε το απόγευμα της Τετάρτης, αφορούσε το κατεστραμμένο κινητό του Γερμανού επιθετικού και το μυστήριο σχετικά με το τι προηγήθηκε καλά κρατούσε.

Στο βίντεο ο Μίλερ φαίνεται να αποδίδει την ευθύνη της καταστροφής στον συμπαίκτη του Λέον Γκορέτσκα πληροφορώντας το κοινό πως «είναι στιγμή να πάρει μία νέα συσκευή, καθώς μερικές φορές η μπαταρία θερμαίνεται όταν τηλεφωνεί».

 

Ως προς το τι προηγήθηκε στην πραγματικότητα και το κινητό του Τόμας Μίλερ διαλύθηκε, είναι το ερώτημα που απασχολεί τους ποδοσφαιρόφιλους.

Οι δυο τους πάντως θα μπορούσαν πολύ εύκολα να έχουν παίξει ακόμη και ποδοσφαιράκι με τη συσκευή του Μίλερ

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0