Football Talk

Μάνταλος: «Θέλουμε να συνεχίσουμε, να βγάλουμε ό,τι καλύτερο έχουμε δείξει με τον Αλμέιδα»

Μάνταλος: «Θέλουμε να συνεχίσουμε, να βγάλουμε ό,τι καλύτερο έχουμε δείξει με τον Αλμέιδα»

Την επιθυμία τόσο του ίδιου, όσο και όλων στην ΑΕΚ, για να συνεχίσουν στην Ευρώπη, τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Πέτρος Μάνταλος, εν όψει του αγώνα με τον Άγιαξ (14/12, 22:00).

Έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την πρόκριση είναι στην ΑΕΚ, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, για τον «τελικό» κόντρα στον Άγιαξ (14/12, 22:00), ο Πέτρος Μάνταλος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας διεθνής:

Για το ότι έχει παίξει ξανά σε αυτό το γήπεδο με τον Άγιαξ:

«Πάμε αρκετά χρόνια πίσω. Το 2018 αν δεν κάνω λάθος. Δεν μιλήσαμε γι’ αυτό το παιχνίδι. Κάθε παίκτης ξέρει τι θα συναντήσει αύριο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Θα είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα η τωρινή».

Για το πώς θα διαχειριστεί η ΑΕΚ τις απουσίες που έχει, αλλά και το γεγονός ότι πηγαίνει για δύο αποτελέσματα:

«Μπορείς να το πάρεις και ως θετικό που πας για δυο αποτελέσματα στο τελευταίο ματς. Μπορεί να είναι και παγίδα. Έχουμε προετοιμαστεί μη έχοντας αυτό το πράγμα στο κεφάλι μας. Ήρθαμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και είτε με έναν, είτε με τρεις βαθμούς να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Για το τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να πάρει την πρόκριση!

«Για να πάρεις αποτέλεσμα από τέτοιο αντίπαλο θα πρέπει να βγάλουμε 90λεπτά ό,τι καλό έχουμε δείξει τον τελευταίο 1,5 χρόνο με τον κ. Αλμέιδα. Αποφασιστικότητα, δυναμικότητα, καλοί με και χωρίς τη μπάλα. Είμαστε και έτοιμοι και κάθε παίκτης και προπονητής θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0