Football Talk

Για το μεγάλο «βήμα» ο Μέλμπεργκ: Φαβορί για τον πάγκο της εθνικής Σουηδίας!

Για το μεγάλο «βήμα» ο Μέλμπεργκ: Φαβορί για τον πάγκο της εθνικής Σουηδίας!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Expressen, ο άλλοτε κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Όλοφ Μέλμπεργκ βρίσκεται στην... pole position για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Σουηδίας!

Έπειτα από την αδυναμία της να προκριθεί στο Euro 2024 με τον Γιαν Άντερσον στον πάγκο, η Σουηδία βρίσκεται στην αναζητήσει νέου προπονητή, με τον Όλοφ Μέλμπεργκ να είναι το φαβορί για να αναλάβει την συγκεκριμένη θέση!

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, βρίσκεται κοντά σε ένα μεγάλο «βήμα» όσον αφορά την προπονητική του καριέρα, καθώς όπως αναφέρει το Expressen, ο 46χρονος έχει κάνει τις απαραίτητες επαφές με την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της πατρίδας του και δεν αποκλείεται, σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Μάλιστα, ο σύμβουλος της σουηδικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Κιμ Κάρλστρομ επιβεβαίωσε πως υπάρχουν συζητήσεις, καθώς σε δηλώσεις του, τόνισε: «Είναι φανερό πως ο Όλοφ είναι παθιασμένος για το ποδόσφαιρο. Δεν θα περίμενα πως θα γίνει προπονητής αλλά σταδιακά και σταθερά έχει κάνει φοβερά βήματα προόδου και είναι ένα εξαιρετικό άτομο που ζει για την τακτική».

Θυμίζουμε πως ο Μέλμπεργκ αγωνίστηκε για μια τριετία (2009-2012) στον Ολυμπιακό, με την φανέλα του οποίου, κατέγραψε 106 συμμετοχές και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ελλάδος. Παράλληλα, ο Σουηδός ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2015 και αυτή την περίοδο κάθεται στον πάγκο της Μπρομαποϊκάρνα, η οποία βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0