Football Talk

Πέπε Μελ, ένας... λογοτέχνης στον πάγκο του ΟΦΗ!

Πέπε Μελ, ένας... λογοτέχνης στον πάγκο του ΟΦΗ!

Ο Πέπε Μελ, όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει τον πάγκο του ΟΦΗ. Ένας άνθρωπος που εκτός από τις προπονητικές του ικανότητες, φημίζεται και για την συγγραφή βιβλίων.  

Για πολλούς προπονητές δεν υπάρχει άλλος χώρος στην καρδιά τους, για ένα δεύτερο πάθος. Για τον Πέπε Μελ αυτό όμως δεν ισχύει.

Ο Ισπανός τεχνικός πρόκειται να αναλάβει τα… κλειδιά του ΟΦΗ. Ο 60χρονος προπονητής είναι γεμάτος εμπειρίες, ενώ έχει ήδη προπονήσει Μάλαγα, Λας Πάλμας και Ρεάλ Μπέτις (μεταξύ άλλων).

Η προπονητική όμως δεν είναι το μόνο πράγμα που τον χαρακτηρίζει, καθώς ο Μελ είναι και συγγραφέας βιβλίων μυστηρίου.

Η πρώτη νουβέλα του Ισπανού προπονητή κυκλοφόρησε το 2011 με τίτλο «ο Ψεύτης» και ακολούθησαν «ο Δρόμος» (2013), «η Απόδειξη» (2016) και «Το Σεφαραδίτικο Κλειδί» (2019).

Χαρακτηριστικά έχει αναφέρει:

«Αυτό που αγαπώ περισσότερο στη συγγραφή βιβλίων είναι η διαδικασία προετοιμασίας. Η πλοκή των ιστοριών αντανακλά τα πάθη μου, τα καθημερινά πράγματα που μου αρέσουν. Με βοηθούν στο να χαλαρώσω ανάμεσα στις σελίδες. Είναι ένας τρόπος για να σταματήσω να σκέφτομαι πως θα περιορίσω τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα γράψω ένα βιβλίο. Είναι κάτι που κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου. Το μόνο που ρωτάω τους ανθρώπους είναι εάν το απολαμβάνουν, όσο και εγώ όταν το έγραφα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0