Football Talk

Μήπως ήρθε το τέλος για Καζεμίρο και Γιουνάιτεντ; Η επιθυμία της Γερμανίας και η «δυάδα» με τον… Τσάκα!

Μήπως ήρθε το τέλος για Καζεμίρο και Γιουνάιτεντ; Η επιθυμία της Γερμανίας και η «δυάδα» με τον… Τσάκα!

Είναι ξεκάθαρο πως ο Καζεμίρο θέλει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το δείχνει, δεν παίζει, δεν θυμίζει σε τίποτα τον περσινό εαυτό του και φημολογείται πως αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πού θα μπορούσε να βρεθεί άραγε; Και όμως, οι επιλογές είναι δύο!

Η αλήθεια είναι πως το πέρασμα του χρόνου και τα διαρκή αγωνιστικά προβλήματα που κάνουν την εμφάνισή τους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μας κάνουν ολίγον τι να λησμονούμε, τι συμβαίνει με τους ποδοσφαιριστές του club, ποιοι θέλουν να συνεχίσουν να βρίσκονται στο «Ολντ Τράφορντ» και ποιοι αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Διότι στην τελευταία κατηγορία, φαίνεται να ανήκουν αρκετοί, με τον Καζεμίρο να είναι το πιο πρόσφατο όνομα που προστέθηκε στην εν λόγω λίστα. Πέρυσι, αποφάσισε να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους «κόκκινους διαβόλους», έγινε άμεσα σημαντικός στην Αγγλία, αγωνίστηκε σε 51 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, και σκόραρε στον τελικό του Λιγκ Καπ, για να οδηγήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρώτο της τίτλο μετά από έξι χρόνια, απέναντι στη Νιούκαστλ.

Ωστόσο, η φετινή του αγωνιστική κατάσταση, δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με όσα θυμόμαστε από τον Βραζιλιάνο μέχρι και τον Μάιο, με τον ποδοσφαιριστή να φημολογείται πως έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να φύγει από τη Γιουνάιτεντ, εντός του Ιανουαρίου.

Πού θα μπορούσε να συνεχίσει λοιπόν την καριέρα του; Μία επιλογή θα μπορούσε να είναι η Μπάγερν Μονάχου, την οποία ο ίδιος επιθυμεί. Παρά ταύτα, οι Βαυαροί προς το παρόν, δεν έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του, καθώς ενδιαφέρονται για την ανανέωση των συμβολαίων του Γκορέτσκα και του Κίμιχ.

Μία δεύτερη περίπτωση, θα μπορούσε να αποτελέσει η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Κορυφαία στη Γερμανία, μέχρι και τη στιγμή που συζητάμε, ο Τσάμπι Αλόνσο έχει συνυπάρξει συμπαίκτης με τον Καζεμίρο στη Ρεάλ Μαδρίτης, και θα επιθυμούσε κάλλιστα τη συνύπαρξή του με τον Γκρανίτ Τσάκα, στη μεσαία γραμμή της ομάδας του. Λέτε;

Πηγή: England365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0