Football Talk

To μεσημέρι η συνεδρίαση του Δ.Σ. για την πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη

To μεσημέρι η συνεδρίαση του Δ.Σ. για την πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη

Την Τρίτη (12/12) στις 15:00 το μεσημέρι ορίστηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League για την πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη από ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Άρη.

Από την προηγούμενη εβδομάδα και μετά την αναβολή της 14ης αγωνιστικής λόγω της αποχής των διαιτητών η Super League είχε ορίσει για την Τρίτη στις 15:00 το μεσημέρι έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης με βασικό θέμα συζήτησης τον ορισμό της 14ης αγωνιστικής.

Όπως όλα δείχνουν, όμως, το Δ.Σ. της Τρίτης (12/12) αναμένεται κρίσιμο καθώς θα συζητηθεί και η πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη που υπέγραψαν σε επιστολή τους ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης.

Η σχετική ανακοίνωση με το θέμα της ατζέντας ανέφερε:

«Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023, στις 15:00, συγκαλείται συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Ορισμός αναβληθέντων αγώνων 14ης αγωνιστικής, τροποποίηση ορισμού αγώνων 15ης και 16ης αγωνιστικής, ορισμός αγώνων 17ης και 18ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League ανδρών και τροποποίηση ετήσιου συνοπτικού προγράμματος του τελευταίου μετά την από 7/12 ανακοίνωση της Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο. Τοποθέτηση του Συνεταιρισμού επί των πρόσφατων γεγονότων στο χώρο της διαιτησίας.

2. Από 22/11/2023 κοινό έγγραφο αίτημα έντεκα (11) ΠΑΕ – μελών του συνεταιρισμού περί άμεσης διακοπής της συνεργασίας του Συνεταιρισμού με τον κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

3. Θέμα χρηματοδότησης από το φόρο παικτών τυχερών παιγνίων.

4. Εκκρεμή ζητήματα εκ συμβάσεων κεντρικής χορηγίας παρελθουσών χρήσεων.

5. Προσφορές για την επίσημη μπάλα Πρωταθλήματος Super League επόμενων αγωνιστικών περιόδων.

6. Οικονομικά θέματα.

7. Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για την κατάρτιση οικονομικών καταστάσεων χρήσης 1/7/2022 – 30/6/2023.

8. Διάφορα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0