Football Talk

Ταμείο και... αντίο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η Μπάγερν έχει «αγαπημένο» σκορ μετά από κάθε ήττα, με απόδοση 36! (video)

Ταμείο και... αντίο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η Μπάγερν έχει «αγαπημένο» σκορ μετά από κάθε ήττα, με απόδοση 36! (video)

Λέτε να... τριτώσει; Θα δείξει! Φέτος, πάντως, η Μπάγερν Μονάχου «επιστρέφει» από τις ήττες, με πολύ συγκεκριμένο και εμφατικό σκορ! Κακά νέα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καλά για όσους ψάχνουν σε τι να ποντάρουν στο φινάλε των ομίλων του Champions League!

Τα προβλήματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ήδη πολλά, η ήττα της Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην Άιντραχτ (5-1), ίσως όμως να της δημιούργησε άλλο ένα.

Για να προκριθούν από τους ομίλους του Champions League, οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν πρώτα να νικήσουν στο Ολντ Τράφορντ τους Βαυαρούς, αλλά ταυτοχρόνως το άλλο παιχνίδι ανάμεσα σε Κοπεγχάγη και Γαλατάσαραϊ να λήξει ισόπαλο.

Με την ομάδα του Τεν Χαγκ να μην βρίσκεται και στην καλύτερη της φόρμα, ειδικά μετά την εντός έδρας «3αρα» από τη Μπόρνμουθ, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την Μπάγερν μετά από μία συγκυρία που μόνο ευνοϊκή δεν φαντάζει.

Οι «μόνιμοι» πρωταθλητές Γερμανίας, τη φετινή σεζόν έχουν ηττηθεί τρεις φορές. Στις πρώτες δύο επανήλθαν με δυνατό… κρότο και η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να «αγχώνεται».

Μετά τον χαμένο τελικό του Super Cup από τη Λειψία (3-0, 12/08) στην αρχή της χρονιάς, η Βέρντερ Βρέμης ήταν αυτή που πλήρωσε τα… σπασμένα με «4αρα» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (4-0, 18/08).

Η δεύτερη ήττα ήταν ακόμη πιο σοκαριστική, καθώς ήταν απέναντι στη Σααρμπρίκεν, ομάδα τρίτης κατηγορίας για τον θεσμό του Κυπέλλου (2-1, 01/11).

Ο αμέσως επόμενος αγώνας ήταν το «Der Klassiker» στην έδρα της Ντόρτουντ. Το αποτέλεσμα; Ακριβώς το ίδιο με την προηγούμενη φορά, εκτός έδρας καταιγισμός και άλλη μία… 4αρα (4-0, 04/11).

Τώρα η Μπάγερν Μονάχου θα ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Chapions League και «κουβαλάει» μαζί της την ήττα από την Άιντραχτ. Για τους τολμηρούς του στοιχήματος εμείς θα προτείναμε το ακριβές σκορ 0-4 «εκτοξεύοντας» την απόδοση στο 36.

Δείτε εδώ αναλυτικά την απόδοση που δίνει η Novibet.

Άγγελος Κρεμαστός

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0