Football Talk

Ο ΠΑΟΚ «λούστηκε» όλες τις καυτές έδρες και τώρα, του... καίνε το χαρτί της Τούμπας! (video)

Ο ΠΑΟΚ «λούστηκε» όλες τις καυτές έδρες και τώρα, του... καίνε το χαρτί της Τούμπας! (video)
Μια γρήγορη ματιά στα ματς που θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, αρκεί για να δοθεί στον ΠΑΟΚ το βραβείο ατυχίας!
Η απόφαση της Κυβέρνησης για διεξαγωγή όλων των αγώνων της Super League 1 κεκλεισμένων των θυρών, τουλάχιστον ως τις 12/02, έφερε μια σειρά από ντέρμπι στο προσκήνιο που θα γίνουν μεταξύ... συγγενών και φίλων.

Λίγο πολύ, όλες οι ομάδες του Big-5 έχουν τέτοια ματς μπροστά τους, στα οποία θα χάσουν τη δυναμική της έδρας τους. Ο ΠΑΟΚ, όμως, είναι με διαφορά ο πιο άτυχος και «αδικημένος», από αυτήν την κατάσταση. Γιατί;

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πέρασε και από τις τρεις έδρες των διεκδικητών του τίτλου, στον πρώτο γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος. Και τα τρία ντέρμπι με τους μεγάλους της Αθήνας, ήταν εκτός έδρας, και τώρα που τους... περίμενε στην Τούμπα, θα τους «υποδεχθεί» χωρίς κόσμο στις εξέδρες!

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ έκανε κάποιες σπουδαίες εμφανίσεις, με αποκορύφωμα το «διπλό» στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με το επιβλητικό 2-4 επί του Ολυμπιακού. Είχε προηγηθεί το 2-2 στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίζει στην τελευταία φάση του αγώνα, ενώ μόνο στην OPAP Arena ηττήθηκε, με την ΑΕΚ να επικρατεί 2-0.

Ο πρώτος γύρος βρήκε το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου στην τρίτη θέση, στο -2 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και τον Παναθηναϊκό, στο -1 από την ΑΕΚ, και στο +1 από τον Ολυμπιακό.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0