Football Talk

Μπαρτσελόνα – Τζιρόνα 2-4: Η La Liga «υποκλίνεται» στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος (video)

Μπαρτσελόνα – Τζιρόνα 2-4: Η La Liga «υποκλίνεται» στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος (video)

Η Τζιρόνα συνεχίζει να αφήνει άπαντες με το στόμα… ανοιχτό. Η ομάδα του Μίτσελ «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και την υποχρέωσε σε βαριά ήττα (4-2, 10/12). Μόνη πρώτη βρίσκεται πλέον στην βαθμολογία της La Liga, μετά από 16 αγωνιστικές και όλα είναι πιθανά.

Η φοβερή και τρομερή Τζιρόνα δεν σταμάτησε ούτε στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο Καμπ Νου για την 16η αγωνιστική της La Liga και με το «διπλό», η ομάδα του Μίτσελ, απολαμβάνει τη… μοναξιά της κορυφής (4-2, 10/12). Πλέον μόνο «πυροτέχνημα» δεν θα πρέπει να θεωρείτε η Τζιρόνα και επιβάλλεται να της συμπεριλάβουμε στους διεκδικητές του φετινού Ισπανικού πρωταθλήματος, άλλωστε το αποδεικνύει κάθε βδομάδα μέσα στο γήπεδο.

Τρομερό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους με τον Τσιγκάνοφ να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και αντί να σουτάρει, έδωσε την μπάλα στο Ντόβμπικ, με τον συμπατριώτη του να κάνει το 1-0 στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η απάντηση για τους «μπλαουγκράνα» δεν άργησε και στο 19’ ο Λεβατόφσκι έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Ραφίνια εκτέλεσε το κόρνερ και ο Πολωνός σηκώθηκε ψηλότερα απ’ όλους καρφώνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας για το 1-1.

Στο 41ο λεπτό ο Γκουτιέρεζ εκμεταλλεύτηκε τον χώρο που του έδωσε η άμυνα της Μπαρτσελόνα. Μπήκε με την μπάλα μέσα στην περιοχή και με έναν «δυναμίτη» εκτέλεσε τον Πένια για το 2-1.

Το παιχνίδια έβαλε για… ύπνο ο Βάλερη στο 80’ με εξαιρετικό τελείωμα εντός περιοχής, μετά την κεφαλιά ασίστ του Στουάνι κάνοντας το 3-1.

Ο Γκουντογκάν στις καθυστερήσεις έδωσε… πνοή στη Μπαρτσελόνα μειώνοντας σε 3-2. Όμως η Τζιρόνα ήταν αποφασισμένη για το «τρίποντο» και ο Στουάνι στο 90+5’ «υπέγραψε» μία ιστορική νίκη για την ομάδα του που την τοποθετεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Ισπανίας.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Πένια, Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν (65' Μπαλντέ), Κανσέλο, Ντε Γιονγκ, Γκιντογάν, Πέδρι (80' Φερμίν), Ραφίνια (66' Τόρες), Λεβαντόβσκι, Φέλιξ (66' Γιαμάλ)

Τζιρόνα (Μίτσελ): Γκασανίγκα, Ε. Γκαρθία, Λόπεθ, Μπλιντ, Κόουτο (78' Βάλερι), Μαρτίν (87' Σολίς), Α. Γκαρθία, Γκουτιέρεθ, Τσιγκάνκοφ (78' Πόρτου), Ντόνμπικ (74' Στουάνι), Σάβιο

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0