Football Talk

Στουτγκάρδη – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-1: «Φρένο» στην υπερομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έβαλε ο Φιούριχ

Στουτγκάρδη – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-1: «Φρένο» στην υπερομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έβαλε ο Φιούριχ

Η ασταμάτητη Μπάγερ Λεβερκούζεν είδε την Στουτγκάρδη να αντιστέκεται και εν τέλει να της «κόβει» δύο βαθμούς (1-1, 10/12). Ο Φιούριχ «πλήγωσε» την ομάδα του Αλόνσο, το γκολ όμως του… διαστημικού Βιρτς δεν ήταν αρκετό για τη νίκη.

Το «τρένο» του Τσάμπι Αλόνσο έκανε… στάση στην Στουτγκάρδη. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα από το γκολ του Φιούριχ και αρκέστηκε στην ισοπαλία για την 14η αγωνιστική της Bundesliga (1-1, 10/12). Βέβαια οι «ασπιρίνες» παραμένουν ακόμη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Στουτγκάρδη διατηρείται στην 3η θέση.

Δυνατό ξεκίνημα για την Στουτγκάρδη στην αναμέτρηση, με τον Χραντέσκι μόλις στο 3ο λεπτό να σώζει με τρομερή επέμβαση την ομάδα του, από το σουτ του Φιούριχ.

Η απάντηση της Λεβερκούζεν ήρθε στο 9’, με τον Αντλί να στοχεύει την εξωτερική μεριά του αριστερού κάθετου δοκαριού του Νούμπελ.

Η Στουτγκάρδη βρήκε τελικά το γκολ με τον Φιούριχ να κάνει ότι δεν κατάφερε στην αρχή της αναμέτρησης. Στο 40ο λεπτό ο Γερμανός πήρε την μπάλα από τον Βάγκνομαν και μπροστά στην κενή εστία έκανε το 1-0.

Στην αρχή του δεύτερου 45λεπτου ο Βιρτς βρέθεικε στο σωστό σημείο μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με ένα άπιαστο συρτό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Την ευκαιρία να για την ολική ανατροπή έχασε ο Ταχ στο 88ο λεπτό. Ο κεντρικός αμυντικός της Λεβερκούζεν βρέθηκε σε άκρως πλεονεκτική θέση αλλά το τελείωμα του δεν είχε στόχο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Στουτγκάρδη (Σ. Χόενες): Νούμπελ, Βάγκνομαν, Άντον, Ζαγκαντού, Μίτελσταντ (76’ Στεργίου), Στίλερ, Κάραζορ, Μιλό (66’ Σίλας), Φιούριχ, Ούνταβ, Γκιρασί

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Τ. Αλόνσο): Χραντέσκι, Τασπομπά, Ταχ, Κοσουνού, Γκριμάλντο, Παλάσιος, Τσάκα, Φρίπονγκ, Βιρτς, Αντλί (65’ Χόφμαν), Μπονιφέις (73’ Σικ)


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0