Football Talk

Η λατρεία των Άγγλων για το ποδόσφαιρο: Ρεκόρ προσέλευσης στο ντέρμπι γυναικών της Άρσεναλ με την Τσέλσι!

Η λατρεία των Άγγλων για το ποδόσφαιρο: Ρεκόρ προσέλευσης στο ντέρμπι γυναικών της Άρσεναλ με την Τσέλσι!

Ρεκόρ προσέλευσης σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Τσέλσι στο Emirates, σε παιχνίδι που έλαβε χώρα για το αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών!

Οι Άγγλοι αγαπούν πάνω από όλα το ποδόσφαιρο και αυτό το απέδειξαν έμπρακτα το απόγευμα της Κυριακής (10/12) κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Άρσεναλ με την Τσέλσι στο Emirates, σε παιχνίδι που διεξήχθη για την 9η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών.

Το Λονδρέζικο ντέρμπι διεξήχθη στα… πρότυπα της Premier League, αφού στο γήπεδο βρέθηκαν 59.042 φίλοι του ποδοσφαίρου, οι οποίοι σημείωσαν ρεκόρ προσέλευσής στην ιστορία της Barclays Women’s Super League!

Το εν λόγω παιχνίδι είχε και αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον, όσον αφορά τη βαθμολογία, καθώς πριν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενες βρίσκονταν στην κορυφή της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, ενώ η Άρσεναλ ακολουθούσε ως δεύτερη με 19 βαθμούς.

Έτσι, το κοινό έδωσε «βροντερό» παρών στο γήπεδο του Λονδίνου και είδε την Άρσεναλ να επικρατεί εν τέλει με το τελικό 4-1 και να βάζει… φωτιά στην «κούρσα» για τον τίτλο.


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0