Football Talk

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αλμερία 2-1: Μοράτα και Κορέα, έδωσαν τις «απαντήσεις» για την ομάδα του Σιμεόνε

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αλμερία 2-1: Μοράτα και Κορέα, έδωσαν τις «απαντήσεις» για την ομάδα του Σιμεόνε

Οι Μαδριλένοι «καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο την Αλμερία, με τους Μοράτα και Κορέα να σκοράρουν μέσα σε πέντε λεπτά. Ο Μπαπτιστάο μείωσε, δημιουργώντας άγχος στην Ατλέτικο, η οποία όμως κράτησε το υπέρ της σκορ μέχρι και το φινάλε της αναμέτρησης (2-1, 10/12).

Επιστροφή στης νίκες για την Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα (1-0). Οι Μαδριλένοι κέρδισαν εντός έδρας την Αλμερία (2-1, 10/12) και σιγά σιγά εδραιώνονται στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.  

Ο Μοράτα βρήκε και πάλι δίχτυα στην φετινή σεζόν, πετυχαίνοντας το 13 γκολ του σε όλες της διοργανώσεις. Με μία τρομερή ατομική ενέργεια στο 17ο λεπτό, πέρασε τους πάντες και έκανε το 1-0.

 Στο επόμενο 5λεπτο η Ατλέτικο διπλασίασε το προβάδισμα της με τον Γιορέντε να δίνει τη μπάλα στον Κορέα και αυτός να βάζει ένα από τα ευκολότερα γκολ της καριέρας του.

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ο Αρίμπας δεν κατάφερε να στοχεύσει την εστία και το σουτ που επιχείρησε πέρασε για λίγο άουτ.

Η Αλμερία κατάφερε όμως να μειώσει στο 62ο λεπτό με τον Μπαπτιστάο να εκμεταλλεύεται την αμυντική αδράνεια και έκανε το 2-1.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ν. Σιμεόνε): Όμπλακ, Σάβιτς, Βίτσελ, Αζπιλικουέτα, Γιορέντε, Γκριεζμάν, Κόκε, Ντε Πολ, Λίνο, Κορέα, Μοράτα

Αλμερία (Γ. Γκαριτάνο): Μξιμιάνο, Ακιέμε, Μόντες, Γκονζάλεζ, Τσούμι, Εμπαράμπα, Ρομπερτόνε, Λόπι, Πόζο, Αρίμπας, Μπαπτιστάο

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0