Football Talk

Η UEFA ενημέρωσε με e-mail τους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων, ότι ίσως παίξουν σε άδεια γήπεδα

Η UEFA ενημέρωσε με e-mail τους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων, ότι ίσως παίξουν σε άδεια γήπεδα

Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο twitter του ο Γιάννης Αλαφούζος, αφορούσε το e-mail που απέστειλε η UEFA στους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων, την προσεχή Πέμπτη (14/12).

Σχετικά Άρθρα

Εν αναμονή των μέτρων για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας, που θα ανακοινωθούν από την κυβέρνηση τη Δευτέρα (11/12), βρίσκεται η χώρα μας.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό κάποιο από αυτά, ωστόσο ως πιθανό σενάριο φαντάζει το «λουκέτο» στα ελληνικά γήπεδα. Ιδίως εάν λάβουμε υπόψη το e-mail, που απέστειλε η UEFA στους τρεις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων την ερχόμενη Πέμπτη (14/12). Ένα μήνυμα που είδε το φως της δημοσιότητας από το tweet του Γιάννη Αλαφούζου με ένα screenshot από το κινητό του, το οποίο συνόδευσε με τη λέξη «ντροπή».

γαρ.jpg

Συγκεκριμένα, η UEFA ενημέρωσε τη Μπάτσκα Τόπολα, τη Μακάμπι Χάιφα και την Ελσίνκι, ότι ίσως αγωνιστούν σε άδεια γήπεδα, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και του Europa Conference League.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική απόφαση της κυβέρνησης, που πάντως φαίνεται πως βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με την UEFA.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0