Football Talk

Πογκμπά: Προσέλαβε κορυφαίο δικηγόρο για να διασώσει την καριέρα του

Πογκμπά: Προσέλαβε κορυφαίο δικηγόρο για να διασώσει την καριέρα του

Η δεύτερη θητεία του Πολ Πογκμπά στη Γιουβέντους εξελίσσεται από το κακό στο χειρότερο. Αντιμέτωπος με πρόωρο κρέμασμα των ποδοσφαιρικών του παπουτσιών ο Γάλλος αστέρας. Προσέλαβε τον κορυφαίο δικηγόρο σε υποθέσεις ντόπινγκ, Μάικ Μόργκαν για να διασώσει την καριέρα του.

Δεν φτάνει η αγωνιστική απραξία που του έχει επιβληθεί και που τον διατηρεί μακριά από τα γήπεδα από τις 11 Σεπτεμβρίου, δεν φτάνει η στάση πληρωμών που του έχει επιβάλλει η Γιουβέντους, η οποία αρνείται να του καταβάλλει τους μισθούς του, πριν από λίγες μέρες «έσκασε» και η είδηση πως ο αθλητικός εισαγγελέας της Ιταλίας εισηγείται τον τετραετή αποκλεισμό του Γάλλου από την αγωνιστική δράση.

Υπό το φόβο να «κρεμάσει» πρόωρα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ο Γάλλος μέσος προσέλαβε τις υπηρεσίες του κορυφαίου νομικού σε ζητήματα υποθέσεων ντόπινγκ. Ο Μάικ Μόργκαν έχει στο παρελθόν χειριστεί τις υποθέσεις γνωστών αθλητών όπως οι Τάισον Φιούρι, Κόνορ Μπελ και Κρις Φρουμ.

Στη περίπτωση που πράγματι επιβληθεί στον Γάλλο η εισήγηση του εισαγγελέα, τότε θα πρέπει να αποχωρήσει από το κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης, αλλά θα μπορεί να αγωνίζεται σε πρωταθλήματα άλλων ηπείρων όπως το σαουδαραβικό ή το MLS.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση αφορά θετικό δείγμα τεστοστερόνης που ανιχνεύτηκε σε εξετάσεις του Πολ Πογκμπά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0