Football Talk

Από τον Ολυμπιακό στη… Σεβίλλη ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ;

Από τον Ολυμπιακό στη… Σεβίλλη ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θεωρείται ως ο πρώτος υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο της Σεβίλλης!

Σχετικά Άρθρα

Ο Ντιέγκο Αλόνσο φαίνεται πως μετρά αντίστροφα για την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης. Ο Ουρουγουανός τεχνικός ανέλαβε τον σύλλογο της Ανδαλουσίας στις 10 Οκτωβρίου, όμως δεν μπόρεσε να προσφέρει κάτι ουσιαστικό.

Στις 12 αναμετρήσεις που έχει βρεθεί στον πάγκο των κατόχων του Europa League, έχει καταφέρει να επικρατήσει μόλις σε δύο και μάλιστα για το Copa Del Rey! Στο Champions League μετρά τρεις ήττες, ενώ στη La Liga έχει πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες.

Καθώς φαίνεται, η Σεβίλλη, μετά και το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στη Μαγιόρκα (1-0, 09/12) πήρε την απόφαση να προβεί σε ακόμα μία αλλαγή, ως προς το πρόσωπο του προπονητή.

Ποιος θεωρείται ως βασικός υποψήφιος για την αντικατάσταση του Αλόνσο; Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, που πρόσφατα αποτέλεσε παρελθόν από τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά ισπανικά δημοσιεύματα! Μάλιστα, τονίζουν ότι πιθανότατα θα υπάρχουν άμεσα εξελίξεις, με τον Ισπανό κόουτς να αποτελεί επιλογή του τεχνικού διευθυντή των Ανδαλουσιανών, Βίκτορ Όρτα!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0