Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν - Ναντ 2-1: Ο Κόλο Μουανί τη «λύτρωσε» στο φινάλε!

Παρί Σεν Ζερμέν - Ναντ 2-1: Ο Κόλο Μουανί τη «λύτρωσε» στο φινάλε!

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεπέρασε με… ζόρια το εμπόδιο της Ναντ, κερδίζοντας τη με 2-1 και ξαναπήρε διαφορά έξι βαθμών από τη δεύτερη Μονακό.

Οι Παριζιάνοι μπορεί να αγχώθηκαν, αλλά τελικά… έκαναν τη δουλειά κόντρα στην αξιόμαχη Ναντ.

Οι φιλοξενούμενοι δυσκόλεψαν την ομάδα του Λουίς Ενρίκε στο ξεκίνημα, περιορίζοντας τους πολλούς κινδύνους για την εστία τους. Ωστόσο, μια ποιοτική συνεργασία των Βιτίνια και Μπαρκολά, που ολοκληρώθηκε με ωραίο πλασέ του δεύτερου, αρκούσε στους πρωταθλητές, ώστε να ανοίξουν το σκορ πριν το ημίχρονο (41’).

 

 

Η Ναντ προσπάθησε να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες είχε για να πάρει κάτι από το παιχνίδι, και πράγματι κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 55’ με «καρφωτή» κεφαλιά του Μοχάμεντ.

 

 

Ο Λουίς Ενρίκε πέρασε στη θέση του σκόρερ Μπαρκολά τον Κόλο Μουανί στο 79’, και εκείνος λειτούργησε ως σωστός… game changer, σκοράροντας το νικητήριο γκολ τέσσερα λεπτά αργότερα.

 

 

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε): Τένας, Χακίμι, Ντανίλο, Μαρκίνιος (61’ Σκρίνιαρ), Ερναντές, Σολέρ (79’ Ασένσιο), Ουγκάρτε (60’ Ζαΐρ-Εμερί), Βιτίνια (67’ Ντεμπελέ), Λι, Μπαρκολά (79’ Κόλο Μουανί), Εμπαπέ

Ναντ (Ζοσλέν Γκουρβενέκ): Λαφόντ, Κοκό (61’ Πιερ-Γκάμπριελ), Κομέρ, Καστελέτο, Ντουβέρν (86’ Μπάμπα), Μουτουσάμι (61’ Μαρκίνιος), Αουγκούστο, Μολέ, Σισοκό (86’ Αμπλίν), Σιμόν, Μοχάμεντ (73’ Μέρλιν)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0