Football Talk

Βιγιαρεάλ - Σοσιεδάδ 0-3: Διαστημικοί Βάσκοι... βύθισαν το «κίτρινο υποβρύχιο» από το ημίχρονο

Βιγιαρεάλ - Σοσιεδάδ 0-3: Διαστημικοί Βάσκοι... βύθισαν το «κίτρινο υποβρύχιο» από το ημίχρονο
Η Βιγιαρεάλ... βυθίστηκε στο Θεράμικα από την εντυπωσιακή Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία «καθάρισε» την ομάδα του Μαρθελίνιο με 3-0, από το πρώτο κιόλας ημίχρονο!
Το «κίτρινο υποβρύχιο» έδειξε σημάδια κατάρρευσης, κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία πέρασε... αέρας από την έδρα της Βιγιαρεάλ. Η ομάδα του Μαρθελίνιο δέχθηκε τρία τέρματα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, σε διάστημα 11 λεπτών!

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με στατική φάση στο 38', όταν ο Μερίνο νίκησε τους πάντες στον αέρα και σκόραρε με κεφαλιά.

Με ένα ακόμη κόρνερ, τρία λεπτά αργότερα, οι Βάσκοι πήραν «αέρα» δύο τερμάτων. Οι παίκτες της Σοσιεδάδ έπαιξαν με πάσα, εκτελώντας μια όμορφη κομπίνα, που χρειάστηκε βέβαια και μια κόντρα στο πόδι του Θουμπιμέντι, για να καταλήξει στα δίχτυα.

Η... ταφόπλακα στις ελπίδες της Βιγιαρεάλ, για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, ήρθαν στο τέταρτο λεπτό τον καθυστερήσεων. Ο Μερίνο έκανε φανταστικό τακουνάκι, που έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Κούμπο, με τον Ιάπωνα να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Σοσιεδάδ, βάζοντας παράλληλα μεγάλο προβληματισμό στον Μαρθελίνιο για την εικόνα της ομάδας του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0