Football Talk

Αταλάντα – Μίλαν 3-2: Ο Μουριέλ… ξέρανε τους «ροσονέρι» με απίθανο τακουνάκι! (video)

Αταλάντα – Μίλαν 3-2: Ο Μουριέλ… ξέρανε τους «ροσονέρι» με απίθανο τακουνάκι! (video)

Ο Λούκμαν έδωσε δύο φορές το προβάδισμα στην Αταλάντα, η Μίλαν απάντησε σε ισάριθμες περιπτώσεις, αλλά το buzzer-beater τακουνάκι του Μουριέλ χάρισε μία απίθανη νίκη (3-2, 09/12) στην ομάδα από το Μπέργκαμο.

Η Αταλάντα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, απέκτησε δύο φορές το προβάδισμα, ωστόσο η Μίλαν είχε απαντήσεις, ισοφαρίζοντας σε ισάριθμες περιπτώσεις! Η έμπνευση του Μουριέλ, όμως, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, έμελλε να κρίνει τη μοίρα της αναμέτρησης, γράφοντας το τελικό 3-2 (09/12), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι «ροσονέρι» παραμένουν στην τρίτη θέση με 29 βαθμούς, ενώ ο σύλλογος από το Μπέργκαμο ανέβηκε στους 23, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα, έπειτα από τέσσερις αναμετρήσεις.

Ο Λούκμαν άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό, αλλά ο Ολιβιέ Ζιρού, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, σκόραρε με το κεφάλι για να φέρει το ματς και πάλι σε ισορροπία.


Λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, στο 55ο λεπτό, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των γηπεδούχων, βρήκε και πάλι δίχτυα για το 2-1, όμως οι «ροσονέρι» είχαν και πάλι απάντηση.


Στο 80’ ο Γιόβιτς επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πως βρίσκει τον καλό του εαυτό, σκοράροντας για το 2-2. Η τύχη του αγώνα ωστόσο, δεν είχε κριθεί ακόμα.

Αρχικά, ο Καλάμπρια δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90+3’, αφήνοντας τη Μίλαν με παίκτη λιγότερο. Η Αταλάντα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε, με ένα φανταστικό γκολ του Μουριέλ με τακουνάκι, που έγραψε το τελικό 3-2 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, για να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0