Football Talk

Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Μόνο ο Μπέλιγχαμ δεν αρκεί και η… βολίδα του Ρουιμπάλ ήταν η απόδειξη (video)

Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Μόνο ο Μπέλιγχαμ δεν αρκεί και η… βολίδα του Ρουιμπάλ ήταν η απόδειξη (video)

Η Ρεάλ Μπέτις έβαλε… φρένο στην Ρεάλ Μαδρίτης και την υποχρέωσε σε ισοπαλία μέσα στο Βιγιαμαρίν (1-1, 09/12). Ο Μπέλιγχαμ έδωσε και πάλι το… παρών για την «Βασίλισσα», ο Ρουιμπάλ όμως ήταν αυτός που στο τέλος έκλεψε τις εντυπώσεις.

Σε ένα σκληρό παιχνίδι η Μπέτις πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, για την 16η αγωνιστική της La Liga.

Ο Μπέλιγχαμ έβαλε για άλλη μία φορά το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, όμως ο Ρουιμπάλ με έναν «κεραυνό» ισοφάρισε για την ομάδα του (1-1, 09/12).

Στην Μπέτις ανήκει η πρώτη επικίνδυνη επίθεση της αναμέτρησης. Στο 31ο λεπτό ο Πέρεθ ανάγκασε τον Λούνιν σε μία τρομερή επέμβαση.

Μόλις δύο λεπτά μετά ο Ζοζέ προσπάθησε να απειλήσει από πλεονεκτική θέση, όμως δεν βρήκε στόχο.

Ο Αλάμπα προσπάθησε να ανοίξει το σκορ για λογαριασμό της Ρεάλ, όμως το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 53ο λεπτό ήρθε η σειρά του Μπελιγχαμ για να… λάμψει. Ο Άγγλος πήρε την μπάλα από τον Ντίαθ και με περίσσια ψυχραιμία έκανε το 1-0.

Η απάντηση της Μπέτις ήρθε στο 67ο λεπτό, όταν ο Ρουιμπάλ με μία τρομερή έμπνευση, επιχείρησε το μακρινό σουτ και χάρισε πιθανότατα αν όχι το γκολ της χρονιάς, σίγουρα της αγωνιστικής.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπέτις (Μ. Πελεγκρίνι): Σίλβα, Ρουίμπαλ, Πεσέλα, Ριάντ, Άμπνερ, Αλτιμίρα, Ρόκα, Πέρεθ (82’ Ενρίκε), Ίσκο, Εζαλζουλί (62’ Ντιαό), Ζοζέ

Ρεάλ Μαδρίτης (Κ. Αντσελότι): Λουνίν, Βάθκεθ, Ρίντιγκερ, Αλάμπα, Μεντί, Βαλβέρδε, Μόντριτς, Κρόος (83’ Παζ), Μπέλιγχαμ, Ντίαθ (79’ Χοσέλουθ), Ροντρίγκο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0