Football Talk

Bundesliga: Ιστορική συντριβή για τη Μπάγερν στη Φρανκφούρτη

Bundesliga: Ιστορική συντριβή για τη Μπάγερν στη Φρανκφούρτη
Για ακόμη μια αγωνιστική η Bundesliga πρόσφερε πολλά γκολ, στα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής. Αναμφίβολα, το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα ήταν η εμφατική νίκη της Άιντραχτ επί της Μπάγερν με 5-1, ενώ σημαντικά τρίποντα στη μάχη της παραμονής πήραν η Ουνιόν και η Χάιντενχαϊμ.

Το μενού της 14ης αγωνιστικής της Bundesliga είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα, με την επικράτηση της Άιντραχτ επί της Μπάγερν να... κλέβει την παράσταση.

 



Καταστροφή για τη Μπάγερν στη Φρανκφούρτη

Η Μπάγερν υπέστη συντριβή στην «Deutsche Bank Arena», καθώς ηττήθηκε με 5-1 από την Άιντραχτ και έχασε την ευκαιρία να… συγκατοικήσει στην κορυφή με τη Λεβερκούζεν.

 

Οι Βαυαροί παρουσιάστηκαν αγνώριστοι, και βρέθηκαν να χάνουν με 3-1 στο ημίχρονο. Ο Μαρμούς άνοιξε το σκορ στο 13’, σε μια φάση που θύμισε… μπιλίαρδο, ενώ οι Εμπίμπε και Λάρσον φρόντισαν να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στο σκορ. Ο Κίμιχ μείωσε για τους πρωταθλητές πριν την ανάπαυλα, ωστόσο η επιστροφή τους στο παιχνίδι δεν έγινε ποτέ.

Ο Εμπίμπε, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς, έκανε το 4-1 στο 50’ και ο Κνάουφ «υπέγραψε» το μαρτύριο της Μπάγερν, που παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στο -3 από τη πρωτοπόρο Λεβερκούζεν.

Νίκες-χρυσάφι για Ουνιόν και Χάιντενχαϊμ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μάχη της παραμονής, στην οποία είχαμε δύο σημαντικά αποτελέσματα αυτή την αγωνιστική.

Η Ουνιόν Βερολίνου πραγματοποιεί χαμηλές «πτήσεις» τη φετινή σεζόν, γι αυτό και η σημερινή επικράτηση με 3-1 επί της Γκλάντμπαχ αποτελεί σημαντική ανάσα για την ομάδα της πρωτεύουσας, που κατάφερε να βγει, μετά από καιρό, από την επικίνδυνη ζώνη.

 



Σε ένα «τρελό» ματς, με δύο ανατροπές στο σκορ, η Χάιντενχάιμ πήρε πολύτιμη νίκη με 3-2 κόντρα στην Ντάρμσταντ και... ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.


Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, η Φράιμπουργκ πέρασε από την έδρα της Βόλφσμπουργκ με μια... επαγγελματική νίκη (0-1), ενώ η Βέρντερ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Άουγκσμπουργκ, νικώντας την με 2-0.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν Μονάχου 5-1 (12' Μαρμούς, 31',50' Εμπίμπε, 36' Λάρσον, 60' Κνάουφ - 44' Κίμιχ)

Ουνιόν Βερολίνου - Γκλάντμπαχ 3-1 (23' Φόλαντ, 50' Χόλερμπαχ, 75' Κάουφμαν - 77' Πλεά)

Χάιντενχαϊμ - Ντάρμσταντ 3-2 (42' Σέπνερ, 69',71' Μάινκα - 60' Μαλόνεϊ-αυτ.)

Βέρντερ Βρέμης - Άουγκσμπουργκ 2-0 (39' Σταρκ, 65' Ντούκς)

Βόλφσμπουργκ - Φράιμπουργκ 0-1 (74' Γκρέγκοριτς)

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0