Football Talk

Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ 1-2: Επικό ματς, ακόμη μία ανατροπή και στη κορυφή η ομάδα του Κλοπ! (video)

Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ 1-2: Επικό ματς, ακόμη μία ανατροπή και στη κορυφή η ομάδα του Κλοπ! (video)

Σε ένα τρομερό ματς που έλαβε χώρα στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, η Λίβερπουλ πανηγύρισε μία πολύ μεγάλη νίκη, και πάλι με ανατροπή. «Χρυσός» σκόρερ για το 2-1 ο Έλιοτ, πολλά παράπονα από τους φιλοξενούμενους για τη φάση του πέναλτι, και από τους γηπεδούχους για την αποβολή του Αγιού. Έφτασε τους 18 κερδισμένους βαθμούς από losing positions η ομάδα του Κλοπ!

Η Λίβερπουλ μετά από απροσεξία του Έντο στο 29' ευτυχώς γλίτωσε το πέναλτι που υπέδειξε αρχικά ο ρέφερι, αφού με τον VAR και το On-field review τελικά η απόφαση μετατράπηκε σε φάουλ στον Ιάπωνα χαφ λίγο προτού ο Φαν Ντάικ ανατρέψει αντίπαλό του εντός περιοχής. Το δεύτερο ημίχρονο είχε πολύ διαφορετικές συνθήκες, οι οποίες διαμορφώθηκαν από πολύ νωρίς, με την Πάλας να παίρνει το προβάδισμα. O Ματετά στο 57ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους, με τον Κλοπ να συνεχίζει να ψάχνει τρόπο να βελτιώσει κάτι στην εικόνα της Λίβερπουλ.

 

Έριξε στο ματς τους Γκόμες, Έλιοτ, Χάκπο και Τζόουνς αντί των Έντο, Σόμποσλαϊ, Νούνιες και Γκράβενμπεργκ που δεν βοήθησαν, αλλά το καθοριστικό σημείο ήταν η απερίσκεπτη δεύτερη κίτρινη του Αγιού στο 75΄. Η Πάλας έμεινε με δέκα, οι «κόκκινοι» αναθάρρησαν, έτρεξαν περισσότερο και στο 76' ο Σαλάχ με σουτ εντός περιοχής ισοφάρισε σε 1-1! Αυτό ήταν το 200ο τέρμα του Αιγύπτιου φορ με το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ και το υπ' αριθμόν 150ο στην Premier League. Και ήρθε την κατάλληλη στιγμή!

Η Λίβερπουλ ανέβαζε συνεχώς στροφές, αναζητούσε με περισσότερη μανία διαδρόμους στα μετόπισθεν των Λονδρέζων και μπαλιές που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ακόμα ένα τέρμα, αλλά ο Έλιοτ το πήρε πάνω του. Βρήκε χώρο εκτός περιοχής, είχε την μπάλα στο αριστερό, σούταρε στην κλειστή γωνία και έγραψε το τελικό 2-1 στο 90' + 1' για να επικυρώσει ακόμα ένα μεγάλο come-back για την ομάδα του! Ο Άλισον χρειάστηκε στο 90' + 10' να κάνει ακόμα μια σωτήρια επέμβαση στην κλειστή του γωνία σε κεφαλιά του Άντερσεν.

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0