Football Talk

O Άγιαξ... φιμώνει το κοινωνικό μίσος και μας καλεί να κάνουμε το ίδιο!

O Άγιαξ... φιμώνει το κοινωνικό μίσος και μας καλεί να κάνουμε το ίδιο!

Ο Άγιαξ αποφάσισε με το δικό του τρόπο να περάσει ένα κοινωνικό μήνυμα. Κατά καιρούς έχουν θιχτεί θέματα περί φυλής, σεξουαλικότητας, αναπηρίας και πολλών άλλων, όπως και θα έπρεπε να γίνεται. Οι Ολλανδοί προσέγγισαν εκείνο του κοινωνικού μίσους και ελπίζουν μέσα από την κίνησή τους να ευαισθητοποιήσουν όσο περισσότερο κόσμο γίνεται.

Το κοινωνικό μίσος υπάρχει παντού γύρω μας, όπου και αν κοιτάξουμε. Είτε πρόσωπο με πρόσωπο είτε μέσω social media, τα λόγια/μηνύματα μίσους είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο, το οποίο επιδρά διαφορετικά στον καθένα.

Καλό είναι πριν μιλήσουμε να σκεφτούμε τι θα πούμε ή πως θα εκφραστούμε, καθώς δεν γνωρίζουμε ούτε την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο άνθρωπος που έχουμε απέναντί μας ούτε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη ζωή του.

Και τέλος πάντων, γιατί θεωρούμε λογικό να δημιουργούμε διχόνοια, αρνητισμό και «πληγές» στους άλλους; Σε αυτές τις περιπτώσεις η σιωπή είναι προτιμότερη. Έτσι, και ο Άγιαξ μας καλεί να... φιμώσουμε το κοινωνικό μίσος. Και σε περίπτωση που το εντοπίσουμε να μην διστάσουμε να το αναφέρουμε.

Οι εμφανίσεις τόσο της ομάδας των ανδρών, όσο και της ομάδας των γυναικών, θα έχουν στο πίσω μέρος τρεις τελείες, οι οποίες αποτελούν σύμβολο του κοινωνικού μίσους και της αναφοράς των μηνυμάτων μίσους. Ας παραδειγματιστούμε!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0