Football Talk

Γιουβέντους – Νάπολι 1-0: Με ψυχή… πρωταθλήτριας, η «Γηραιά Κυρία» είναι ξανά στην κορυφή! (video)

Γιουβέντους – Νάπολι 1-0: Με ψυχή… πρωταθλήτριας, η «Γηραιά Κυρία» είναι ξανά στην κορυφή! (video)

«Ψυχωμένη» Γιουβέντους, τεράστια νίκη της Νάπολι, επικράτησε με 1-0 και ανέβηκε – έστω και με ματς περισσότερο – στην κορυφή της βαθμολογίας. «Χρυσός» σκόρερ ο Γκάτι, τεράστιες ευκαιρίες ο Κβαρατσχέλια, ακυρωθέν γκολ ο Όσιμεν, μετά από τεράστιο λάθος του Σέζνι.

Μία πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Γιουβέντους επί της Νάπολι, στην έναρξη της 15ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, με τη «Γηραιά Κυρία» να επικρατεί με 1-0 στο «σπίτι» της και να ανεβαίνει στην κορυφή του πρωταθλήματος, έστω και με ματς περισσότερο.

Η αλήθεια είναι πως ενδεχομένως το αποτέλεσμα να αδικεί τη Νάπολι, η οποία ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος, έχοντας καταγράψει και την κορυφαία τελική προσπάθεια του πρώτου μέρους.

Ο λόγος για τη στιγμή του 25ου λεπτού, με τον Κβαρατσχέλια να βγαίνει απέναντι από τον Βόιτσεκ Σέζνι, αλλά να μην σημαδεύει σωστά, σπαταλώντας μία τεράστια ευκαιρία.

Το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους, με τη Γιουβέντους να «αιφνιδιάζει» τους «παρτενοπέι» και να παίρνει το προβάδισμα στο 51ο λεπτό, με εξαιρετικό τρόπο. Φοβερή σέντρα του Καμπιάσο και νέο γκολ του Φεντερίκο Γκάτι, που έκανε το 1-0 και σκόραρε για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική.

Από εκεί και πέρα, η Νάπολι κυριάρχησε, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να βρει το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης. Ο Όσιμεν ισοφάρισε στο 75’, ύστερα από τραγικό λάθος του Σέζνι, αλλά το γκολ δεν μέτρησε για οφσάιντ, το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους και η Γιουβέντους επιβλήθηκε στο «Allianz» της Νάπολι, για πρώτη φορά μετά από μία διετία.

Γιουβέντους:
 Στσέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Νταντίλο, Καμπιάζο, ΜακΚένι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς, Βλάχοβιτς, Κιέζα

Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Χεσούς, Νατάν, Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι, Πολιτάνο, Κβαρατσχέλια, Όσιμεν

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0