Football Talk

Οι «αυτοκτονικές» τάσεις της Τότεναμ και ο Ποστέκογλου που καλείται να την σώσει από τον… εαυτό της (video)

Οι «αυτοκτονικές» τάσεις της Τότεναμ και ο Ποστέκογλου που καλείται να την σώσει από τον… εαυτό της (video)

Οι μήνες του… μέλιτος για τον Άγγελο Ποστέκογλου στην Τότεναμ, έφτασαν στο τέλους τους και σιγά σιγά το «παλάτι» που είχε φτιάξει, έχει αρχίσει να καταρρέει σαν πύργος από… τραπουλόχαρτα.

Τα «σπιρούνια» είχαν ένα… μαγικό ξεκίνημα στην σεζόν σημειώνοντας οκτώ νίκες στις 10 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, δημιουργόντας τεράστιες προσδοκίες για το μέλλον. Εν μία νυκτί όμως, κάτι... στράβωσε και οι Λονδρέζοι πλέον βρίσκονται εκτός 4αδας.

Οι τραυματισμοί έχουν παίξει τεράστιο ρόλο στην αγωνιστική καθίζηση της ομάδας, καθώς οι Μάντισον και Βαν ντε Βεν είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο και η απουσία τους είναι κάτι παραπάνω από αισθητή. Αυτό όμως δεν μπορεί να είναι η μόνη αιτία, διότι στις τελευταίες της αναμετρήσεις δείχνει να έχει σοβαρές «αυτοκτονικές» τάσεις.

Η Τότεναμ τρέχει ένα πρωτόγνωρο αρνητικό σερί με τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Σίγουρα κάθε ομάδα έχει το «δικαίωμα» να περάσει μία αγωνιστική… κοιλιά. Τα «σπιρούνια» όμως το κάνουν με τον δικό τους μοναδικό… στυλ.

Σε αυτούς τους πέντε αγώνες η ομάδα του Ποστέκογλου έχει προηγηθεί ΚΑΙ στους πέντε, παρ’ όλα αυτά «κατάφερε» να μην κερδίσει ούτε έναν από αυτούς. Ιστορική «πρωτιά» στην Premier League.

Η Τσέλσι έκανε την αρχή με την «παρθενική» ήττα του Ποστέκογλου στο πρωτάθλημα και με ένα αρκετά βαρύ σκορ (4-1, 06/11). Ακολούθησε το… στραπάτσο από τη Γουλβς και την ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις (2-1, 11/11). Σειρά πήρε η Άστον Βίλα με μεγάλο «διπλό» μέσα στο Λονδίνο (2-1, 26/11).

Απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι μπορεί η Τότεναμ να μην κέρδισε, αλλά η ισοφάριση στην τελευταία φάση της αναμέτρησης πανηγυρίστηκε ως… τρίποντο (3-3, 03/12). Βέβαια ο προβληματισμός για το προβάδισμα που «πέταξε» για άλλη μία φορά ήταν και πάλι έντονος.

Τελευταίο «χαστούκι» για τον Ποστέκογλου ήρθε το βράδυ της Πέμπτης (07/12) απέναντι στη Γουέστ Χαμ, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Προβάδισμα με 1-0 για την Τότεναμ και ολική ανατροπή πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή (2-1).

Η Τότεναμ από εκεί που πέταγε σε… πελάγη ευτυχίας, έχει «προσγειωθεί» ανώμαλα στην πραγματικότητα και ο Ποστέκογλου καλείται να πατήσει το κουμπί της… επανεκκίνησης πριν να είναι πολύ αργά.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0