Football Talk

Μπέος: «Έδωσα εντολή για μήνυση στους διαιτητές του ΠΑΟΚ - Βόλος, υποψιαζόμαστε παράνομο στοιχηματισμό!»

Μπέος: «Έδωσα εντολή για μήνυση στους διαιτητές του ΠΑΟΚ - Βόλος, υποψιαζόμαστε παράνομο στοιχηματισμό!»
Δηλώσεις «φωτιά» από τον Αχιλλέα Μπέο, με αφορμή τα παράπονα του Βόλου για τη διαιτησία, στο ματς με τον ΠΑΟΚ (07/12, 1-0) για το Κύπελλο Ελλάδας. «Ας με φωνάξει ο Μητσοτάκης σε 15 ημέρες θα καθαρίσω το ποδόσφαιρο» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Ο Βόλος ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (07/12, 1-0), στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα παράπονα για τη διαιτησία, από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ήταν πολλά και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Αχιλλέας Μπέος, χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα όταν αναφέρθηκε σε αυτά, στις δηλώσεις του στο Metropolis.

Αναλυτικά τα όσα είπε

«Κανείς δεν κάνει τη δουλειά του , πρώτα οι παράγοντες, οι αστυνομικοί και οι πολιτικοί. Στη δικαιοσύνη κανένας δεν κάνει τη δουλειά του, ας με φωνάξει ο Μητσοτάκης σε 15 ημέρες θα καθαρίσω το ποδόσφαιρο, πείτε μου τι δουλειά έχουν οι αλήτες στα γήπεδα με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να... τρέμουν. Τέλος, να μπει λουκέτο. Οταν είχε έρθει ο Μητσοτάκης για τις καταστροφές στη Θεσσαλία, είχα ζητήσει από τον Μητσοτάκη να μην αναβάλει τις εκλογές και να κριθώ από τον κόσμο ενώ υπάρχουν όλες αυτές οι δυσκολίες. Γεμίσαμε κινήματα και συνδικαλισμό στην Ελλάδα».

Για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό, στον αγώνα του Βόλου με τον Ολυμπιακό:

«Αυτό που έζησα στο Πανθεσσαλικό είχα καιρό να το ζήσω, τελείωσα εγώ μετά από αυτό. Αυτό το ποδόσφαιρο σας το χαρίζω».

Για τον χθεσινό τραυματισμό του αστυνομικού έξω από του Ρέντη:

«Εύχομαι τα καλύτερα, αυτή η ευαισθητοποίηση δεν πρέπει να υπάρχει επειδή είναι αστυνομικός πρέπει να γίνεται για όλους. Είναι ντροπή αυτό που γίνεται, ντροπή».

Για τη διαιτησία στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο και το γκολ του Μωραϊτη που ακυρώθηκε:

«Διαιτητική αλητεία που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια, κερδίζοντας οι ισχυροί και όλοι οι άλλοι να πάνε να... Ηταν ένα παιχνίδι χαρά του ποδοσφαίρου, άσε το να παιχθεί, είναι υγεία να κερδίζει και ο αδύνατος, δεν θέλει το ποδόσφαιρο να κερδίζουν μόνο οι ισχυροί. Εχω δώσει εντολή να υποβάλλουν μήνυση στους διαιτητές. Υποψιαζόμαστε παράνομο στοιχηματισμό και στήσιμο αγώνα, αυτή είναι δουλειά της δικαιοσύνης να το διερευνήσει , πως τα έπαιξα, που τα έπαιξαν , αν βγήκε όπως λένε 1/1. Δεν είναι δουλειά μου να πω τι έγινε, αλλά της δικαιοσύνης να κάνει επιτέλους τη δουλειά της και να μας πει αν κάποιος έπαιξε το παιχνίδι και να υπάρχει συμμετοχή των διαιτητών με τη συμπεριφορά τους».

Για τους ρέφερι Ευαγγέλου και Περράκη:

«Πώς το είδαμε όλοι και δεν το είδαν αυτοί; Ευαγγέλου και Περράκης στην άκρη, να έρθουν νέοι χωρίς εξαρτήσεις. Σύσσωμοι όλοι στην Τούμπα έλεγαν κανονικό γκολ είναι δήμαρχε. Είναι ντροπή αυτό που έγινε. Φάνηκε να υπάρχει δόλος και σκοπιμότητα, φαίνεται να υπάρχει συντονισμός και να είναι μιλημένοι. Αυτός είναι ο λόγος που έρχονται ξένοι διαιτητές».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0