Football Talk

Τότεναμ – Γουέστ Χαμ 1-2: Τεράστιο «διπλό» για τον Μόγιες, ανατροπή με Μπόουεν και Γουόρντ Πράους! (video)

Τότεναμ – Γουέστ Χαμ 1-2: Τεράστιο «διπλό» για τον Μόγιες, ανατροπή με Μπόουεν και Γουόρντ Πράους! (video)

Μία πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Γουέστ Χαμ επί της Τότεναμ, στο φινάλε της 15ης αγωνιστικής, με τα «σφυριά» να επικρατούν με 2-1 με ανατροπή, χάρη στα γκολ των Μπόουεν και Γουόρντ Πράους.

Το come-back της Γουέστ Χαμ στο Tottenham Hotspur Stadium για το τελικό 2-1 σήμανε πως τώρα η Τότεναμ έχει υποστεί και τις τέσσερις ήττες της στο φετινό πρωτάθλημα με ανατροπή στο σκορ! Τα «σφυριά» σκοράροντας δις στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησαν της ομάδας του Ποστέκογλου που παρέμεινε για 5ο διαδοχικό ματς στην Premier League δίχως νίκη! 

Ο Ρομέρο μόλις στο 11ο λεπτό από εκτέλεση κόρνερ του Πέδρο Πόρο πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους για να πάρει την κεφαλιά και να σκοράρει. Τα «σπιρούνια» είχαν το προβάδισμα στο σκορ, αλλά ήθελαν κι άλλα γκολ, αφού δεν είναι και λίγες οι φορές που την έχουν «πατήσει» το τελευταίο διάστημα. Η Γουέστ Χαμ δεν ξεμύτιζε εύκολα και συχνά από τα καρέ της, το έκανε μόνο όταν μπορούσε να τρέξει μπροστά, αλλά έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο τελείωμα του πρώτου μέρους. Ο Κούντους βρήκε τον Πακετά, που όμως έκανε κάκιστη κεφαλιά και αστόχησε.

Αφού δεν έφτιαξε εκεί το γκολ, ο Κούντους το έκανε από το πουθενά στο 52ο λεπτό όταν εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες για να βρει τον Μπόουεν κι εκείνος έγραψε το 1-1 στη «μάχη» του Λονδίνου. Ο Ποστέκογλου έβαλε στο παιχνίδι τους Ριτσάρλισον και Σκιπ για να φρεσκάρει την Τότεναμ, η οποία άρχισε να δέχεται πίεση από τα «σφυριά».

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αμέσως προκάλεσε αντίκτυπο με κεφαλιά που δεν κατάφερε να στείλει προς την εστία, ενώ και ο Πέδρο Πόρο είδε τον Φαμπιάνσκι να του λέει «όχι». Κι όλα αυτά, για να κάνει την ανατροπή απόλυτα κόντρα στη ροή του ματς η Γουέστ Χαμ! Ο Γουόρντ – Πρόους στο 74ο λεπτό αφού πρώτα πλάσαρε στο δοκάρι πήρε μόνος του το «ριμπάουντ» για να σκοράρει σε κενή εστία (2-1), σε φάση που ξεκίνησε από κάκιστο γύρισμα του Ουντότζι στον Βικάριο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0