Football Talk

Λουτσέσκου: «Στηρίζω τους διαιτητές, είναι απίστευτο αυτό που τους συμβαίνει»

Λουτσέσκου: «Στηρίζω τους διαιτητές, είναι απίστευτο αυτό που τους συμβαίνει»
Θέση υπέρ των διαιτητών πήρε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη τύπου μετά από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδας.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν άφησε ασχολίαστη την αποχή των διαιτητών, στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Βόλου.

Η ομάδα της Μαγνησίας διαμαρτύρεται για το ακυρωθέν γκολ του Μωραΐτη, με τον Ρουμάνο τεχνικό, ωστόσο, να δηλώνει τη συμπαράστασή του στους διαητητές, σε γενικότερο πλαίσιο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για το παιχνίδι«Σε αυτά τα παιχνίδια και ειδικά κόντρα στον Βόλο που έχει αλλάξει στυλ, μας δημιούργησε προβλήματα. Είχαμε έλλειψη ενέργειας, με αποτέλεσμα να μην γυρίσουμε την μπάλα καλά. Ήταν ένα ματς που δεν ήταν κρίσιμο, δεν ήταν ένα ματς που είσαι ή δεν είσαι και αυτό ίσως να έφερε μια χαλαρότητα. Οι παίκτες ήταν σοβαροί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά το γεγονός ότι δεν παιζόταν μια πρόκριση ή βαθμούς στο πρωτάθλημα έφερε μια χαλαρότητα. Κάναμε εύκολα λάθη και ο Βόλος μας έφερε σε αυτή την θέση, αλλά εμείς είχαμε ένα σοβαρό πρόσωπο στο ματς.

Ο λόγος που δεν τελείωσα τις αλλαγές ήταν όπως εξελίχθηκε το ματς. Ήθελα να βάλω τον Μάρκος αλλά η ομάδα δεν βρισκόταν στην καλύτερη κατάσταση και ο αντίπαλος έπαιζε με μεγάλες μπάλες. Μια άλλη αλλαγή που θα μπορούσα να κάνω ήταν του Τζίμα αλλά θα έβγαινε ο Ντέλιας και θα είχαμε ένα κενό στο κέντρο. Οι άλλες αλλαγές στον πάγκο ήταν αμυντικογενείς και δεν ήμουν σίγουρος ότι θα έμπαιναν στο κλίμα του παιχνιδιού. Για τον Τσιγγάρα ισχύει το το ίδιο, προτίμησα να παίξει ο Μεϊτέ που θέλαμε να πάρει λεπτά για να είναι έτοιμος για αυτό που έρχεται για την ομάδα. Προτίμησα να κρατήσω τον Σβαμπ που θεωρώ πως ήταν από τους καλύτερους στο γήπεδο, δίνοντας μας ασφάλεια με τις μεγάλες μπαλιές. Να πω και για τον Μουργκ που ήταν ο καλύτερος παίκτης μας σήμερα».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και την αποχή των διαιτητών«Δεν ξέρω τι να πω για αυτή την κατάσταση για το γεγονός ότι δεν έχουμε ματς. Για μας είναι διαφορετικά τα πράγματα. Έχουμε αυτό το παιχνίδι με την Ελσίνκι και αυτή την εβδομάδα μέχρι αυτό το ματς θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε σώμα και πνεύμα. Ενδεχομένως να είναι ένα πρόβλημα που κερδίζουμε συνεχώς και δεν ξέρω τι να σας πω. Θα μπορούσα εύκολα να κάνω μια επίθεση, αλλά θα μείνω μακριά από όλο αυτό. Δεν ξέρω τι συνέβη, ποιος έχει αναμειχθεί στο θέμα των διαιτητών και στέκομαι στο πλευρό τους. Είναι στα χέρια των αρχών για να διαλευκάνουν την υπόθεση. Είναι απίστευτο αυτό που τους συμβαίνει. Ελπίζω ότι όσοι εμπλεκόμαστε στον χώρο του ποδοσφαίρου να μην έχουμε ανάμειξη σε αυτή την ιστορία. Εμείς που είμαστε εντός χώρους πρέπει να μείνουμε εκτός».

Για το πώς αλλάζει τα πλάνα του η αναβολή«Βρισκόμασταν σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Είχαμε παίξει την Πέμπτη στη Γερμανία, την Δευτέρα και είχαμε μια ροή συγκεκριμένη. Δεν άλλαξε τα πλάνα μου η αναβολή της αγωνιστικής. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι δύσκολο ζήτημα για τους παίκτες να είναι έτοιμοι από ματς σε ματς και να κερδίζουν σε όλα. Έχουμε παίξει 25 παιχνίδια και δεν είναι εύκολο, από αυτή την πλευρά είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα σήμερα, δείχνοντας κατανόηση της κατάστασης και της έλλειψης έντασης. Αυτό προέρχεται από τα συνεχόμενα ματς που όλα είχαν την δική τους ένταση. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα και δεν είναι εύκολο για αυτούς. Κρατάμε τη νίκη σήμερα και κρατάμε την έλλειψη έντασης, τι δημιούργησε αυτή η έλλειψη έντασης.

Πρέπει να παίρνουμε το μάξιμουμ από το κάθε παιχνίδι, το οτιδήποτε που μας προσφέρει ο αντίπαλος, το έχω πει και άλλες φορές. Το μέγιστο που μπορούσαμε να πάρουμε σήμερα ήταν η νίκη και πήραμε την νίκη. Έτσι θα προχωρήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0