Football Talk

ΠΑΟΚ-Βόλος 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης με... ζόρια για τον «δικέφαλο του βορρά»

ΠΑΟΚ-Βόλος 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης με... ζόρια για τον «δικέφαλο του βορρά»
Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά επικράτησε με 1-0 του Βόλου, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σβαμπ. Πήραν προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά οι Θεσσαλονικείς, που δεν ικανοποίησαν με την εμφάνισή τους, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε... σκούρα, αλλά κατάφερε να επικρατήσει του αξιόμαχου Βόλου με 1-0. Ο Σβαμπ έδωσε το προβάδισμα από τη λευκή βούλα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τους Βολιώτες να απειλούν, αλλά να μην καταφέρνουν να ισοφαρίσουν στην επανάληψη.

Ο Βόλος στάθηκε καλά στο πρώτο μέρος, ανεβάζοντας τις γραμμές, σε μια προσπάθεια να μπλοκάρει τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 8' με τον Ενγκίν, αλλά ο Γερμανός μέσος ήταν εκτεθειμένος, με το γκολ να ακυρώνεται.

Ο «δικέφαλος του βορρά» είχε τις δικές του ευκαιρίες, κυρίως με Ντεσπόντοφ και Μουργκ, με τον πρώτο να κερδίζει πέναλτι στο 45ο λεπτό, σε μαρκάρισμα που του έγινε από τον Κίτσο. Δύο λεπτά αργότερα, ο Σβαμπ ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Κόστιτς.


Οι Βολιώτες μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο μέρος, πατώντας καλύτερα από τους γηπεδούχους. Ο Μωραΐτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς στο 69', ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον Βιεϊρίνια

.
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής έχασε ακόμη μια ευκαιρία για την ομάδα του Λόπεθ τέσσερα λεπτά αργότερα, με το σκορ να παραμένει στο 1-0, δίνοντας στον ΠΑΟΚ «μαξιλαράκι» εν όψει της ρεβανς


Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα, Σάστρε, Οζντόεφ (67' Μεϊτέ), Σβάμπ, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ (67' Τάισον), Μούργκ, Σαμάτα (75' Μπράντον)

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Τάχατος (46' Άλχο), Καλογερόπουλος, Σιέλης, Κίτσος, Τσοκάνης, Γκλάβσιτς, Κορνέτ (62' Μωραΐτης), Ένγκιν (58' Κόμπα), Ντέλετιτς (46' Ασλανίδης), Γκαρσία (85' Μπερτόλιο)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0