Football Talk

Ο όρος παραμονής του Κούπερ στη Νότιγχαμ: «Δεν χάνεις από τη Γουλβς και συνεχίζεις!»

Ο όρος παραμονής του Κούπερ στη Νότιγχαμ: «Δεν χάνεις από τη Γουλβς και συνεχίζεις!»

Χάνεις από τη Γουλβς στο «Μολινό»; Φεύγεις. Κερδίζεις, για πρώτη φορά σε επίπεδο Premier League; Μένεις κανονικά. Μένεις στην ισοπαλία; H ιστορία συνεχίζεται. Ο Στιβ Κούπερ συνεχίζει – προς το παρόν – κανονικά στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ!

Συνεχίζει προς το παρόν στην τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Στιβ Κούπερ, με το Sky Sports να επισημαίνει πως η απόφαση πάρθηκε και πως ο προπονητής των «κόκκινων» διατηρεί κανονικά τη θέση του.

Παρά τα όσα συνέβησαν με τον Γουόραλ και τον ΜακΚένα, ο Κούπερ στηρίζεται από τη διοίκηση, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για να βρίσκεται στην ομάδα και στην 17η αγωνιστική, είναι να μην ηττηθεί από τη Γουλβς στο «Μολινό».

Η πρόσφατη παράδοση των δύο ομάδων αποδεικνύει πως αυτό δεν είναι εύκολο, καθώς η Νότιγχαμ Φόρεστ μετρά δύο ήττες στα τρία τελευταία ματς της στο εν λόγω γήπεδο και το τελευταίο της «διπλό» ορίζεται το 2018.

Σε περίπτωση ήττας, ο Κούπερ θα αποχωρήσει, ενώ για να έχει δεδομένη τη θέση του στην τεχνική ηγεσία της αγαπημένης του ομάδας, καλό θα ήταν να κερδίσει. Πράγμα δηλαδή που δεν έχει πράξει ποτέ η Νότιγχαμ σε επίπεδο Premier League.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0